Het laatste nieuws

Sinds oktober 2020 heeft het dorpje Han-sur-Lesse er een grote meerwaarde bij: het prachtige Mercure hotel. Samen met het Domein van de Grotten van Han bieden ze een waaier aan eventmogelijkheden aan in één van de mooiste regio’s van België!

Een win-win samenwerking voor iedereen

“De laatste jaren kreeg het Domein van de Grotten van Han geregeld aanvragen voor meerdaagse venues” vertelt Kim de Lescluze, eventmanager. “Jammer genoeg hadden we in Han-sur-Lesse de capaciteit niet om grote groepen te laten overnachten. En ook het niveau beantwoordde niet aan de vooropgestelde eisen.”

Dat is sinds eind vorig jaar wel even anders. Het gloednieuwe luxueuze Mercure Hotel opende namelijk haar deuren in het hartje van Han-sur-Lesse, net naast het Domein. Na een moeilijke start (lees: Corona) stromen de aanvragen sinds de lente volop binnen. Gastronomie en luxe gecombineerd met unieke activiteiten, een combinatie dat duidelijk wordt gesmaakt!

Events op maat

Naast de talrijke concepten die al bestaan biedt het Domein van de Grotten van Han uiteraard ook à la carte events aan. De feeërieke setting en de honderden hectare natuur lenen zich perfect voor bedrijfsfeesten, familydays en teambuildings. En als er dan toch ook eventjes gewerkt moet worden, dan zijn er de ultramoderne seminariemogelijkheden van het Mercure hotel!

Voor meer informatie:

https://grotte-de-han.be/nl/bedrijven

Vergaderzalen Ardennen – Domein van de Grotten van Han