Herisem Alsemberg, vergaderen en feesten in een oase van rust

Een voormalig kartonfabriek, volledig gerestaureerd, waar ze de geschiedenis hoog in het vaandel dragen, dat is Herisem!

Als familielid van deze site met historiek, voelt Nathalie zich hier helemaal thuis. Enkele jaren terug begon, na een paar jaar weg uit de eventwereld, haar eventbeestje terug te bijten. Ze wou terug aan de slag in de eventwereld! Het liefst van al een (eigen) locatie uitbaten, eentje waar ze niet gewoon werknemer was.

Na een gesprek met haar neef werd ze zelfstandig en nam ze de uitbating van de Herisem-site voor feesten en events voor haar rekening. Ze zijn een echt familiebedrijf! Haar tante en nonkel zijn eigenaar van de site, en springen nog dagelijks bij allerlei activiteiten, haar neef staat in voor de dagelijkse leiding, zijn vrouw voor alle activiteiten met kinderen en scholen en Nathalie dus voor events, vergaderingen en feesten.

Herisem is een oase van rust in de nabijheid van de Brusselse Ring. Zij beschikken over verschillende zalen en buitenruimtes. De ideale plaats om vergadering, teambuilding, familiedagen of feesten te organiseren. Ze zijn een klein bedrijf en daarom uiterst flexibel naar hun klanten toe. Ze gaan erg graag in dialoog met onze klanten om op die manier iedereen een ideale en unieke ervaring te geven in hun industrieel erfgoed.

Zo hebben ze al een paar erg leuke dingen mogen organiseren. Het is erg leuk om al hun activiteiten op de site te kunnen koppelen aan een event. Zo kan je naast een rondleiding in ons museum, ook een tochtje met de huifkar doen of je eigen papier scheppen. Maar ook samenwerkingen met bedrijven in de buurt behoren tot de mogelijkheden.
Escapen met je team of een bezoekje aan een Geuze-brouwerij.

Volg de FB of Instagram: “Herisemevenementen”

Conventielocatie Alsemberg – Papiermolen Herisem