¡Hasta la vista 2019!

Op 31 december 2019 gaat The Dirty Rabbit helemaal loco! Samen met u sluiten ze het jaar af met een fantastisch Latijns-Amerikaans 3-gangen menu. De perfecte fond voor een heerlijk zwoele nacht vol bebidas en bailar!

Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom in The Dirty Rabbit Cantina, waar u feestelijk wordt ontvangen met een glas Piper-Heidsieck Essentiel Brut en vier heerlijke sharing style amuse-bouches.

Vervolgens schuift u aan voor een menu delicioso:

Empanada de Cordero
Colombiaanse empanada gevuld met mals Black Smoke pulled Texels lam, geserveerd met salsa verde en limoen.

Puerco Pibil
Duroc varkensvlees, traag gegaard in bananenbladeren volgens Maya-traditie, met een genereuze hoeveelheid kruiden en sinaasappel. Geserveerd met warme tortilla’s, frijoles, guacamole, zure room, gepekelde rode ui en koriander.

Chukulati
Taartje gevuld met een bitterzoete ganache van Ecuadoraanse chocolade, marmelade van kumquat en roze peper, guave en krokant bladerdeeg.

Menuprijs is € 69,- p.p. inclusief het glas Piper-Heidsieck Essentiel Brut, de amuse-bouches en de toegang tot de Club Night..

¡Feliz Año Nuevo!
Reeds een ander restaurant in gedachte, maar wel zin in een Fiesta Fantastica na afloop? Indien gewenst kunt u ook enkel tickets voor de Club Night kopen.

*ONLINE VOORVERKOOP: €15 p.p.
*AAN DE DEUR: €18 p.p.
Tickets zijn inclusief een glaasje bubbels als u tussen 24.00 en 01.00 uur binnenkomt.
Deuren voor de Club Night openen om middernacht.

LINK TICKETS
https://bit.ly/360MKCH

Latin-American restaurant, cocktailbar en eventlokatie in Antwerpen-Zuid – The Dirty Rabbit – Cantina y CoctelerÍa