Graydon toont het goede én gevaarlijke van technologie bij Technopolis

De missie van bedrijfsinformatiespecialist Graydon? Ondernemers versterken met relevante economische, financiële en commerciële inzichten, op basis van de grote hoeveelheid data die Graydon verzamelt. Dat doet het bedrijf onder meer via de Graydon Inspiration Sessions. Tijdens die events zoomen experts in op actuele topics, om zo te informeren én inspireren.

De meest recente Graydon Inspiration Session – met als onderwerp ‘fraude in het bedrijfsleven’ – vond op 22 maart plaats in Technopolis. Een schot in de roos: maar liefst 200 ondernemers ontdekten hoeveel risico hun bedrijf loopt op fraude én hoe ze zich ertegen kunnen beschermen. De grote groep vond alvast moeiteloos een plekje in de ruime Technopolis-zaal.

Het doe-centrum voor wetenschap en technologie bood ook een prima setting om ondernemers achteraf gerust te stellen dat digitalisering en technologie niet enkel fraude-risico’s, maar – zoals te zien in de Technopolis-tentoonstellingsruimte – ook veelbelovende innovaties met zich meebrengt.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Seminariezalen Mechelen – Technopolis