Geselecteerde delicatessen en high-end producten Tavola 2020: 15-16-17 maart 2020 in Kortrijk Xpo

Tavola is dé vakbeurs voor foodprofessionals met een passie voor premium food en drinks.
Van artisanaal tot trendy, van grote volumes tot kleinschaligheid, van toonaangevende bedrijven tot start-ups, van bekende merken tot private labels, van klassiekers tot verrassende ontdekkingen. Dankzij de doordachte mix van 500 sterke marktleiders en ambachtelijke producenten ontdekt u er een uniek assortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke high-end producten. Tavola onderscheidt zich door haar focus op innovatie en een uitzonderlijke productbeleving, wat iedere twee jaar resulteert in één van de mooiste, meest hoogstaande foodbeurzen in Europa. Van retail, speciaalzaak tot catering: van 15 tot 17 maart brengt Tavola de professionele foodcommunity samen.

Een hoogstaande selectie van 500 exposanten en van premium producten
Tavola 2020 presenteert in 5 sfeervolle beurshallen maar liefst 500 streng geselecteerde exposanten.
Onder hen heel wat bedrijven die om de 2 jaar trouw op de afspraak zijn, maar ook steeds +/- één derde van de exposanten die er bij de vorige editie niet bij waren. Dus tal van ontdekkingen gegarandeerd ; ook voor trouwe bezoekers. Eind 2019 is al 11.000m² standoppervlakte ingenomen.
Hiermee is de editie 2020 nu al groter dan de voorgaande. Zo is Tavola stevig op koers om ook in
2020 een uniek inspiratieplatform te vormen voor de foodcommunity.
Er zijn opnieuw heel wat exposanten uit het buitenland ; zowel individuele deelnames als via internationale paviljoenen uit onder meer Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, GrootBrittannië, Ierland, Italië, Spanje, Polen, Bulgarije, Letland, Canada, Indonesië, Thailand, Japan, …

Er zijn dit jaar extra zones gereserveerd voor artisanale fabrikanten en start-ups waar zij originele en
kwalitatieve producten voorstellen. En er is voor het eerst een Beer Avenue met speciaalbieren van brouwers.

Zo presenteert Tavola een uniek assortiment van hoogwaardige producten uit alle sectoren. Binnen
deze categorieën ontdekt men ook biologische en ecologische voeding ; local food en streekproducten, etnische voeding ; glutenvrije en allergenenvrije voeding ; halal / koosjer, …

Op zoek naar een specifieke leverancier of een uniek product? De Tavola-exposanten brengen een unieke mix van kennis, innovatie en ervaring samen. Bekijk de (voorlopige) lijst en selecteer de deelnemers en productgroepen op www.tavola-xpo.be/exposanten.

Hotspot voor smaak en business voor de community van foodprofessionals
Tavola is één van de mooiste, meest hoogstaande foodbeurzen in Europa en brengt foodprofessionals uit meer dan 30 landen samen. Aankopers en verantwoordelijken van aankoopcentrales, grootdistributie, groothandel, speciaalzaken, webshops, cateraars, producenten en vakpers ontmoeten elkaar in de beste omstandigheden. Klaar voor nieuwe indrukken en business.

Gouden Tavola: de culinaire innovaties van 2020
Proef en bepaal zelf de gastronomische trends van de toekomst. In de innovatiegalerij ontdekt u de selectie van de professionele jury en u brengt zelf uw stem uit om de winnaar van de publieksprijs te bepalen. De Gouden Tavola bekroont de meest opmerkelijke culinaire vernieuwingen van 2020 in vier categorieën, naargelang het verkoopskanaal:

  • Retail (producten voor zelfbediening)
  • Traiteur (producten verkocht via traditionele bediening)
  • Foodservice (voor cateringorganisaties)
  • Delicatessen (voor delicatessenzaken)

Food Business Meetings
Leg op voorhand al afspraken vast met potentiële partners op Tavola 2020. U selecteert vooraf al via www.tavola-xpo.be/meetings wie u wil ontmoeten en heeft zo al vóór de beurs een persoonlijk programma van meetings. Met dank aan Enterprise Europe Network.

Praktisch
zondag 15, maandag 16 & dinsdag 17 maart 2020
van 10 tot 19u / op dinsdag tot 18u
Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk (België)

Tavola is enkel voor foodprofessionals
Reserveer uw gratis bezoekersbadge online:
via www.tavola-xpo.be ; code TAV723

Meer info: Kortrijk Xpo, +32 56 24 11 11
tavola@kortrijkxpo.com
www.tavola-xpo.be
www.facebook.com/tavola-xpo
www.twitter.com/tavola_xpo
www.instagram.com/tavola_xpo
www.linkedin.com/showcase/tavola-xpo

Verhuur eventlocatie in Kortrijk – Kortrijk Xpo Meeting Center