Het laatste nieuws

Een bijzondere accommodatie die u absoluut moet uitproberen

Misschien kent u het Daft Hotel al, een inspirerende locatie dat zich in een weelderige groene omgeving bevindt. Het biedt 14 kamers met eigen badkamer, een zonnig terras, vergaderzalen en zelfs een wellness-ruimte met een binnenzwembad, een sauna en een ontspanningsruimte. Deze aanbieder is vernieuwend en biedt u de mogelijkheid om tot eind september samen met uw medewerkers zijn nieuwste ongewone accommodatie uit te proberen. Dit unieke en originele aanbod wordt begin mei 2022 hervat.

Het is een geweldige manier om “glamping” te ontdekken: de kampeerervaring met een gouden randje. Geniet van een uniek uitje in de prachtige tuin van 5000 m² omgeven door wilde natuur. U verblijft in een tent van 20 m² die plaats biedt aan 2 tot 4 personen, en voorzien is van 4 bedden met echte matrassen en lakens. Maar u heeft ook badhanddoeken, plaids, elektriciteit en een wifi-aansluiting tot uw beschikking, geniet bovendien van het bohemien decor voor een aangename overnachting.

Daarnaast zijn er nog gedeelde badkamerfaciliteiten met Rituals-huidverzorgingsproducten, toegang tot het zwembad en de sauna, een barbecue (overdekt in geval van regen) en een gekoelde ruimte.

Wat uw behoeften op het gebied van vergaderingen, teambuildingactiviteiten of accommodaties ook zijn, het Daft Hotel is de ideale locatie. U kunt bijvoorbeeld binnen in het hoofdgebouw een vergadering houden, waarna u een teambuildingsactiviteit in de tuin biedt en de dag vervolgens afsluit met een bijzondere overnachting.

Incentives in Luik – Conventiebureau Liège-Spa-Businessland