Het laatste nieuws

Nu UEFA Euro 2024 dichterbij komt, zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat het hotel in Brussel alle wedstrijden live zal uitzenden! Of je nu een voetballiefhebber bent of gewoon wilt genieten van de levendige sfeer, het hotel is de perfecte plek om elk moment van de actie mee te maken.

Live-uitzendingen van wedstrijden

De elegant ontworpen bar en restaurant bieden een unieke ervaring om de wedstrijden van Euro 2024 te volgen. Er worden schermen van hoge kwaliteit geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat je geen enkel doelpunt, beslissende pass of spannend moment mist. Kom met je vrienden, familie of collega’s en dompel jezelf onder in de spanning van Euro 2024.

Speciale wedstrijd voor de eerste wedstrijd van het Belgische nationale team

Om de eerste wedstrijd van het Belgische nationale team te vieren, organiseren ze een speciale wedstrijd. Op de dag van de wedstrijd krijgen alle aanwezige gasten de kans om deel te nemen en het officiële shirt van het Belgische nationale team te winnen! Het is een unieke kans om je steun te betuigen aan de Rode Duivels terwijl je geniet van de vriendelijke en warme sfeer van het hotel.

Hoe deel te nemen

Deelnemen aan de wedstrijd is eenvoudig:

Woon de eerste wedstrijd van België bij in de bar of restaurant.
Neem deel aan de wedstrijd op de Instagram pagina.
Wacht tot de winnaar bekend wordt gemaakt tijdens de rust.

Waarom voor het hotel kiezen?

Comfort: Geniet van de comfortabele kamers voor een aangenaam verblijf.
Ideale locatie: Het hotel ligt in het hart van Brussel en is gemakkelijk bereikbaar.
Vriendelijke sfeer: Het vriendelijke en professionele team staat klaar om u te verwelkomen.
Unieke ervaring: Naast het uitzenden van de wedstrijden, bieden we een selectie van heerlijke dranken en gerechten om uw voetbalavonden aan te vullen.

Doe met het mee voor een onvergetelijke ervaring tijdens UEFA Euro 2024. Kom en voel de spanning van de wedstrijden en vier elke overwinning met het. Ze kijken ernaar uit om velen van jullie het Belgische nationale team te zien aanmoedigen!

Boek nu je verblijf en zorg ervoor dat je niets mist van Euro 2024. Neem voor meer informatie contact op met de receptie of bezoek de website. Tot binnenkort in The President Brussels Hotel!

Hotel met vergaderzalen in het centrum van Brussel – The President Brussels Hotel