Het laatste nieuws

Begin januari verhuisde My Gusto catering alvast met zijn administratief team naar de Kopstraat in Schoten. Een nieuwe locatie met veel potentieel! Het was duidelijk voor hen dat deze locatie alle troeven in handen had om nog efficiënter te werken. Een groot magazijn van 1000 m², een kantoorruimte die groot genoeg is om het vaste team in te accommoderen en een open ruimte waar een keuken op maat gebouwd kon worden! Bovendien bijzonder centraal en toegankelijk gelegen, wat een enorme meerwaarde is.

De werken starten!  

In maart werden de werken opgestart om de voormalige showroom om te bouwen naar een professionele cateringkeuken! Van nieuwe leidingen tot het uittekenen van de ideale cateringkeuken, starten van een blank canvas, een uitdaging!

Tijdens de verbouwing werd er uiteraard ook rekening gehouden met energie-efficiëntie en zodoende werden er ook energiezuinige koelingen geplaatst én een nieuwe verwarmingsketel.

Oplevering in mei gevolgd door een ‘Open House’ 

Half mei werd de oplevering voorzien en dat werd gevierd met een openingsevent. Partners, klanten & leveranciers werden ontvangen op de ruime parking, die voor de gelegenheid was omgebouwd tot een receptieruimte.

Antipasto & streetfood

My Gusto pakte uit met zijn typische Antipasto tafel, een assortiment van heerlijke Italiaanse hapjes, die ondertussen een ‘signature dish’ zijn, gevolgd door een aanbod van streetfood met o.a. een nieuw gerechtje; de Merguez dog met sambal mayonaise en rode kool, maar ook klassiekers zoals Taco pulled porc  en een pittig wokgerechtje geflankeerd door scampi’s. Afsluiten deden ze met een selectie van heerlijke mini-dessertjes.

Gasten zagen dat het goed was, genoten onder een lentezonnetje van lekkere drankjes en heerlijke gerechtjes en gingen met een vernieuwd vertrouwen in My Gusto catering terug richting huis.

Creatieve catering en traiteur op maat – My Gusto