Het laatste nieuws

What’s neXt?

Sinds maart 2020 wordt ons sociale leven aan banden gelegd. We moesten verplicht telewerken, en beperkten onze sociale kring tot een bubbel(tje). Bedrijfsevenementen werden geschrapt, festivals geannuleerd, … kortom, de evenementensector werd ondersteboven gehaald.

Als je op je kop staat, zie je de wereld vanuit een ander perspectief

Moeilijkheden worden mogelijkheden. Obstakels worden kansen om te springen. Fast Forward zou Fast Forward niet zijn als we niet met een open mind zouden kijken naar de toekomst die voor ons ligt.
Wij zijn er zeker van dat het feest straks zal losbarsten, de knaldrang zal ontploffen en de roaring twenties herleven. Bedrijven zullen opnieuw live willen connecteren met medewerkers en klanten. Als dat moment daar is, staan wij in de startblokken!

Wij als Fast Forward denken niet alleen out of the box; we DOEN ook out of the box. Wij zijn experts in het vinden van creatieve oplossingen om ideeën succesvol tot leven te brengen.

NeXt step?

We zijn gegroeid van een creatieve underdog naar innovatieve gevestigde waarde, tot leiders in de corporate events wereld. In de loop der jaren hebben we onszelf meermaals heruitgevonden: van extreme sport events naar brand activation, van brand activation naar corporate experiences, de komst van Idee Fiks met focus op ‘kids & family’, om vorig jaar nog de move naar digitale en hybride evenementen te maken met ‘Digital Meets Live’.

Vandaag zien we de ideale springplank om door te groeien naar de volgende stap in ons verhaal. Ons volgende hoofdstuk wordt geschreven met dezelfde inkt, en met nieuwe pennen. We willen klanten nog beter en sneller kunnen servicen in een A tot Z-verhaal. Er voor hen zijn met échte totaaloplossingen. Een verhaal dat we “Fast Forward neXt” titelen.

De uitdagingen die voor ons liggen zijn groot, maar met gebundelde krachten komen we hier SAMEN sterker uit. Daarvoor slaan we de handen in elkaar met een partner waarvan we 100% zeker zijn dat hun DNA matcht met dat van ons en dat hetzelfde creatieve bloed door hun aderen stroomt. Ook zij zijn uitdrager van ons motto “make the impossible possible” en maken dat waar met fantastisch mooie projectrealisaties.

Echte totaaloplossingen

Fast Forward neXt betekent dat wij onze krachten bundelen met BUTIK. BUTIK is een gerenommeerde speler in B2C en B2B merkactivaties waar wij al jaren met een gezonde jaloezie naar opkijken. Zij weten als geen ander hoe je klanten kunt laten engageren met je merk of product. Ze breiden live brand experiences uit naar social media, digitale platformen, packtivation, brand advocacy, out of the box visibility en trade activation. Die nieuwe inzichten en frisse ideeën liggen aan de basis van Fast Forward neXt.

“Fast Forward en BUTIK zijn geen vreemden. We leerden elkaar kennen bij Red Bull, de perfecte leerschool zo blijkt. Naast die vorige werkgever, delen we ook dezelfde visie op creatieve oplossingen voor merken en bedrijven. Het voelt goed SAMEN. We geloven dat de kruisbestuiving tussen consumer en corporate experience ons én onze klanten sterker maakt.” Pascal Cauwelier (director Fast Forward)

“Na deze digitale revolutie zal de mens meer dan ooit centraal staan, of hij nu consument of werknemer is. BUTIK wil samen met Fast Forward inzetten op deze human experiences en dat in alle mogelijke uitingen: social, digital én live. Dat maakt ons heel complementair en zo worden we nog beter in onze creatieve uitvoeringen voor onze klanten en partners. Bovendien laat dit partnership ons toe alsmaar complexere projecten toch kostefficiënt op te pakken. Onze gedeelde backoffice ontzorgt ons in logistiek, admin, software platformen, HR, hosts en hostessen, bartenders, merchandising, … You name it.” Nico Ruell (founder BUTIK agency)

Allround flexibel netwerk

Ook op vlak van moderne bedrijfsvoering zetten we stappen met Fast Forward neXt. Door per klantenproject de juiste personen aan tafel uit te nodigen, over bedrijven heen, werken we écht agile en klantgericht.

Fast Forward heeft door deze samenwerking toegang tot de BRANDBLOXX groep en daarmee tot tal van experten uit verschillende domeinen, zoals bijvoorbeeld digital development, lead generation, social media, en employee engagement. Nu professionele experiences zich niet langer enkel live afspelen, zijn deze skills onmisbaar bij het waarmaken van een sterk allround, datagedreven concept.

Fast Forward zal opereren vanuit twee hubs: Gent en Antwerpen. Klanten worden in beide hubs warm onthaald. En alle medewerkers krijgen de vrijheid om te werken waar ze willen: in een van onze twee hubs, van thuis, in een koffiebar, in het park,… There are no limits, slechts één en hetzelfde doel voor ogen.

Fast Forward neXt

Dus als je ons de vraag stelt “What’s neXt?”, dan hebben wij een creatief antwoord klaar. Een antwoord waar we fier op mogen zijn. We stellen het voor met een grote X als symbool. Een symbool voor SAMEN. Voor kruisbestuiving. Voor meer Xperts rond de tafel. Voor vermenigvuldiging.

Fast Forward neXt blijft wel gewoon Fast Forward, maar heeft nu directe toegang tot méér. Meer expertise. Meer structuur. Meer inspiratie. Kortom, meer synergie. We zijn meer samen omdat we meer doen samen.

We zijn ervan overtuigd dat we een fantastisch nieuw hoofdstuk tegemoet gaan waar we allemaal de vruchten van zullen plukken.

Never waste a good crisis, zeggen ze. Awel, wij zijn klaar om alles op z’n kop te zetten! We are #thrilledtopieces, so get ready for Fast Forward next.

Evenementen bureau voor bedrijfsevenementen – Fast Forward Events

Creatief evenementenbureau – Butik