Het laatste nieuws

Op 1 mei opende Dr1v haar deuren voor een buitengewone dag vol ontdekkingen en plezier. De familiedag bood een scala aan activiteiten die zowel jong als oud wisten te boeien. Van informatieve rondleidingen die de families een kijkje gaven in het hart van het bedrijf tot animatie die de zintuigen prikkelde.

Tijdens de dag konden de bezoekers ook een rondleiding volgen om zo een dieper inzicht te krijgen in de innovatieve technologieën en processen van Dr1v. Het was een unieke gelegenheid voor de familileden van de werknemers om te zien hoe het bedrijf opereert en om meer te leren over de achterliggende visie en waarden.

Tussen de activiteiten door werden de gasten getrakteerd op een smaakvol streetfood buffet, samengesteld en verzorgd door Jetset Events hun eigen in-house cateringpartner, Comesta. Het menu bood een uitgebreide selectie van heerlijke gerechten, van sappige hamburgers tot chili con carne, die de smaakpapillen van de aanwezigen deden dansen van genot.

Het succes van deze bijzondere dag was mede te danken aan de families die deelnamen en hun enthousiasme deelden. Hun aanwezigheid en betrokkenheid droegen bij aan de levendige sfeer en maakten het evenement tot een ware triomf.

Met dankbaarheid kijkt Jetset Events terug op deze fantastische dag en kijken ze vol verwachting uit naar de volgende editie!

Bij deze case heeft Jetset Events, Dr1v volledig ontzorgd van A tot Z. Wie op zoek is naar een professionele eventpartner of naar een unieke locatie voor een volgend evenement, kan contact opnemen met Jetset Events via www.jetsetevents.be of bellen naar +32 3 318 37 30.

Event organisator België – Jetset Events