MIRAGE

Feestenbouw I Verhuur van eventmeubilair

Waar kunnen we u bij helpen?

Verhuur

Bij Mirage kunt u eventmeubilair huren voor verschillende soorten evenementen. U heeft de mogelijkheid om het gehuurde meubilair af te halen of ervoor te kiezen om het meubilair te laten leveren op de gewenste locatie.

Feestenbouw

Bij Mirage mag u rekenen op een uitgebreide service voor het inrichten van jouw evenement. Van stijlvol meubilair en adembenemende decoratie tot professionele licht- en geluidsinstallaties: wij bieden alles om jouw event tot in de puntjes te verzorgen. Met ons ervaren team en oog voor detail creëren we een onvergetelijke sfeer die perfect aansluit bij jouw visie en wensen.

Full event service

Wij bieden een uitgebreide dienstverlening waarbij wij alle aspecten van een evenement van begin tot eind regelen en coördineren.
Dit omvat alle stappen en details die bij het organiseren van een evenement komen kijken, zoals het plannen, ontwerpen, budgetteren, uitvoeren en evalueren van het evenement.

Inrichten van pop-ups, standen en netwerkevents

Het inrichten van een pop-up of beursstand of netwerkevent kunnen wij ook voor onze rekening nemen. Onze diensten bestaan onder andere uit de uitwerking van een concept, het ontwerp, logistiek van meubels, op- en afbouw, etc. Eenmalig of een terugkerend concept? Stockage is bij ons mogelijk.

Contacteer ons

Let's meet

Wij kijken er naar uit om samen het verschil te maken!  Tot binnenkort...,Terry & Denis.