top of page

LakeHouse

LakeHouse is een authentieke eventlocatie aan de oevers van de Donkvijver. De locatie wordt verhuurd voor vergaderingen, productlanceringen, bedrijfsevents, huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten, babyborrels... In een groene omgeving bieden we de mogelijkheid elk event tot in de puntjes te personaliseren. U kan de locatie helemaal aankleden naar eigen wens en U kiest uit onze partners voor de catering, de huur van meubilair en de decoratie. Voor een ontspannende & uitdagende teambuilding biedt The Outsider activiteiten voor elk publiek aan.

De zaal heeft een maximaal aanwendbare oppervlakte van 270 m2. Zo organiseren we events tot 250 personen, afhankelijk van het concept en de opstelling van de zaal.

Er is een cateringruimte, een sanitair blok met 1 toilet voor andersvaliden, 4 toiletten voor de dames en voor de mannen 2 toiletten en 4 urinoirs. In de zaal hebben we ook 8 individuele douches beschikbaar voor iedereen die zich graag nog eens opfrist vooraleer ze aan het feest beginnen.

Daarenboven hebben we op het dak onze unieke rooftop lounge bar uitkijkend over de prachtige Donkvijver.

Overdag is het de perfecte plek voor al uw afspraken, zowel zakelijke als privé- ontmoetingen. Onze cocktails, sublieme wijnen en kleine gerechten zorgen voor een onvergetelijke ervaring! In de avond is dit de locatie om volledig exclusief uw gasten te ontvangen, met sfeerverlichting die zorgt voor een idyllische setting en hoge glazen zijwanden die zorgen voor een windarme omgeving

Contact
bottom of page