Geniet van een romantische bed & breakfast in Maison Mairie Hasselt

Maison Mairie is jouw thuishaven voor een romantische uitstap op een steenworp van het bruisende Hasselt.  Ontspan van drukke dagen, hervind jezelf in een oase van groen en overnacht in onze Bed & Breakfast in het kasteel van Wimmertingen. Naast een heerlijk zacht bed kan je hier heerlijk tot rust komen. Tijdens een wandeling door het kasteelpark verzet je jouw gedachten. Of geniet langs het water van tapas en wijn.

Schrijf je eigen sprookje in Maison Mairie

 

 

Ontsnap een weekendje naar een van onze romantische suites in het kasteel van Wimmertingen voor een  onvergetelijke ervaring. Hier wordt je ondergedompeld in een sprookjesachtig decor waar herinneringen je voor altijd bijblijven… Verwacht een oog voor detail, comfortabele bedden en een unieke atmosfeer. Speciaal voor jou een Bed & Breakfast met dat tikkeltje meer. 

Barthuur

 

 Maison Mairie Stelt met trots haar seizoensbar voor. Een prachtige bar met een heerlijke menukaart want op genieten staan geen grenzen.

 

 

 

Voor een creatieve mindset, 

Maison Mairie event locatie

 

Ontdek hoe een groenere omgeving jouw seminaries, vergaderingen en bedrijfsfeesten kan bevorderen. Ontwijk de drukke steden dankzij onze unieke evenementen locatie vlakbij het centrum van Hasselt. 

 

Neem contact met ons op voor jullie bijzondere bedrijfsevenement.

 

 

 

Private events

 

 Maison Mairie is de uitgelezen plek voor een feestje in stijl. Geniet van intieme feesten op maat van al jouw wensen in een unieke setting. 

 

Castle for a day, trouwfeesten, een receptie of communie? De mogelijkheden zijn eindeloos.. 

 

 

 

Ontbijten bij Maison Mairie

 

Geen kamer en toch willen genieten van ons heerlijke ontbijt? 

Laat je verwennen en boek jouw ontbijt met de mensen die er om doen.

 

 

 

 

Een lief gebaar met extra uitstraling

 
Liefde geven is liefde krijgen, verras je dierbare met een cadeaubon voor een luxueuze overnachting in ons kasteel. Magie en romantiek inbegrepen. Contacteer ons voor jouw persoonlijke wensen en we maken een pareltje van jouw uniek geschenk.

 

 

 

 

 

 

Maison Mairie Eyben
Wapenschild van de familie Eyben. Uit: Limburgse families en hun wapen (1978), p. 44.

De geschiedenis van Maison Mairie

Het Kasteel van Wimmertingen vindt zijn eerste fundamenten terug in de 18de eeuw. Het heeft tal van vooraanstaande families gehuisvest die vaak ook het ambt van burgemeester opnamen. Ontdek welke knappe koppen hier hebben gewoond en duik in de geschiedenis van Maison Mairie én van Wimmertingen.

Maison Mairie de Grady
Wapenschild van de familie de Grady. Uit: Limburgse families en hun wapen (1984), p. 27.