top of page
Services
Over ons
Repas logo_final_update_2018.png

Hi there, nice to meet you! Het feit dat je op de Repas Catering website belandt bent, betekent dat jij je volgende feest aan het voor bereiden bent. Lees hieronder rustig verder en wie weet wordt Repas Catering jouw partner bij het organiseren van je volgende event.

Vanuit Mechelen organiseert Repas Catering al meer dan 13 jaar enthousiast events in de Benelux. Zowel privé- als bedrijfsfeesten worden van A tot Z verzorgd met de focus op de wensen van de klant. 

Totaalaanpak

Elk event is uniek en wordt daarom ook met evenveel zorgvuldigheid aangepakt. Een eerste stap is een persoonlijk gesprek, in het gezelschap van een drankje, om elke aspect van jouw feest samen te doorlopen. Naast verfijnde catering zorgt de juiste sfeerschepping voor een onvergetelijke ervaring. Daarom werkt Repas Catering samen met vaste partners die van jouw avond een succes maken. Heb je zelf een voorstel en een specifieke voorkeur op vlak van de locatie? Dat kan! Bij Repas Catering ben je niet gebonden aan vaste locaties en formules. 

 

Catering formules

Zie je bij de voorbereidingen van je event de bomen door het bos niet meer? Feestzalen, menumogelijkheden, decoratie, verlichting, meubels … Er komt vaak meer bij kijken dan je denkt! Daarom is Repas Catering er om jou bij te staan in je keuzes op vlak van gerechten, aankleding en locatie. We brengen je graag in contact met onze decoratiespecialist voor het creëren van de perfecte setting.

 

Nood aan inspiratie? Elk seizoen stelt het Repas team een inspiratiefolder op waar je inspiratie kan opdoen voor jou event. Ontvang je graag een exemplaar? Laat het ons weten via het contactformulier. 

 

We like it green

Zero Food Waste wordt bij Repas Catering concreet nageleefd. Om de verspilling van voedsel tegen te gaan, worden eventuele overschotten na events geschonken aan verschillende initiatieven in Mechelen. Daarnaast hecht Repas Catering belang aan een plasticvrij beleid, houden ze rekening met seizoensgebonden voeding en primeren lokale producten. Repas Catering draagt zoals het hoort bij aan een beter klimaat! 

 

Waarom kiezen voor Repas Catering?  Een professioneel team met jarenlange ervaring, een oog voor detail en een verfijnde afwerking op vlak van gastronomische gerechten én venue, zijn de noodzakelijke ingrediënten om elke feest (middelgroot tot heel groot) te doen slagen. 

20190622_180645.jpg

#REPas

repas_test_foto_2.jpg

Repas verzorgde een receptie, diner, dessert en late night snack op ons huwelijk. We waren super tevreden over de service. Het eten was heel lekker, we kregen veel complimenten van onze gasten. Het personeel was mega vriendelijk en deden meer dan enkel hun job. Ze zorgden er voor dat ons huwelijk gesmeerd liep zodat we zorgeloos van deze dag konden genieten.BEDANKT!


Wes & Joke 

Contact

Contact

Wees op de hoogte van onze aanbiedingen

bottom of page