Ervaar de magie
van Villa Zwart Goud

Op zoek naar een unieke locatie?

Verscholen tussen de bossen van Heusden-Zolder, tegenover de creatieve mijnsite ligt Villa Zwart Goud. Een unieke villa te midden van een rustgevend parkje, voorheen de privéwoning van de directeur van de Kempense Steenkoolmijnen. Deze prachtige villa in Art Deco stijl dateert van 1924 en is helemaal in zijn originele glorie hersteld. Met z’n 82 are bestaat dit domein uit een imposante woning die ingericht is als boutique restaurant en eventlocatie met 3 verdiepingen. De Villa telt tien verschillende kamers, allemaal sfeervol ingericht. 

In de wintermaanden kan je in het boutique restaurant van Villa Zwart Goud terecht voor een culinaire private dining beleving. Een uniek concept waarbij authentieke storytelling centraal staat en we onze gasten meenemen in de historiek van het domein en de verhalen van Mathilde. 

Villa Zwart Goud leent zich daarnaast ook perfect voor feesten, vergaderingen, diners of teambuildingsactiviteiten. Tijdens de zomer zetten we onze deuren van de Villa wagenwijd open voor je feest of evenement. De Villa biedt plaats aan groepen van 8 tot 40 personen. Wij luisteren graag naar jullie wensen en werken een creatief voorstel op maat uit.  

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x