Ga naar de inhoud

 

Hét evenementenbureau voor bedrijfsevents

 

Wanneer u op zoek bent naar een evenementenbureau voor alle soorten bedrijfsevents in Vlaanderen, kunt u op onze diensten rekenen. Event Mosaic biedt als bureau voor bedrijfsevenementen diverse diensten en programma’s aan in Vlaanderen om uw medewerkers en klanten te motiveren. Het passende antwoord zoeken op uw vraag, het creatief samenstellen en uitvoeren van een geslaagd evenementenmozaïek is ons vak. En dat geldt voor alle bedrijfsevents die wij als evenementenbureau organiseren en ondersteunen in Vlaanderen.

Een evenementenbureau voor bedrijfsevents in Vlaanderen met een creatieve toets

Sinds haar start in 2001 werkte Event Mosaic in vertrouwen voor meer dan 5000 klanten. Met onze betrokken service waarbij we alles met een glimlach voor u organiseren, weten wij telkens iedereen tevreden te maken. U kunt daarom bij ons evenementenbureau terecht voor een professionele begeleiding van bedrijfsevents. Van promotionele evenementen, conferenties en internationale incentives tot personeelsfeesten en teambuildingsactiviteiten; ons bureau in zowel Brugge, Gent als Oostende maken werk van uw bedrijfsevenement in Vlaanderen.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Als bureau voor bedrijfsevenementen in Vlaanderen luisteren we naar de wensen van de klant. Wij zorgen voor een event op maat! Om een goed beeld te krijgen van de bedrijfsevents die ons evenementenbureau reeds realiseerde voor onze klanten in Vlaanderen, kunt u altijd een kijkje nemen bij onze casussen. Wanneer u interesse heeft in onze diensten, kunt u het best contact opnemen met ons team. Wij hebben een antwoord op al uw vragen en staan als bedrijfsevenement bureau in Vlaanderen te allen tijde voor u klaar.

Ons team helpt verder in de creatie van het perfecte event.

Go!

Wat we doen

Corporate Events

Op maat gecreëerde bedrijfsevenementen.

Logistieke ondersteuning van conferenties en seminaries.

Creatie van promotionele evenementen.

Meer info

Teambuilding

Formats kant-en-klaar of op maat.

Groepsactiviteiten om onderlinge samenwerking en sociale binding te versterken.

Groepsdynamiek en efficiëntie creëren binnen het team.

Meer info

DMC

Premium event partner met meer dan 20 jaar ervaring. 

Lokale expertise voor buitenlandse partners.

Incentives op maat in het buitenland.

Meer info

Hieronder onze laatste instagram foto’s. Volg ons via @eventmosaic

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: