SLEEP, WORK & MEET

HOTEL

Hotelverblijf voor korte of lange duur

MEETINGS

Vergaderingen tot 50 personen

KANTOOR-RUIMTE

Kantoren met service voor 4 tot 15 personen

BISTRO BELGE

Openingstijden van vandaag

11:30 - 14:00
18:00 - 23:00

Hotel

Dubbel Comfort Kamer

Twin Comfort Kamer

Het idee achter Mezzo Hotel & Business is het zakelijke leven uit de regio onder één dak brengen: hotelovernachtingen, kleine kantoorruimtes en vergaderingen.  Het concept wordt vervolledigd door een zakelijk restaurant. Mezzo Hotel & Business is dus hoofdzakelijk zakelijk georiënteerd en werkt met vaste prijzen en steeds in een all-in formule; dus zonder aanrekening van extra’s. Ook toeristen geïnteresseerd in het mooie Beringen en omgeving, of interesse in het nabijgelegen fietsroutenetwerk zijn zeker welkom.

De naam Mezzo is geleend uit de Italiaanse taal waarbij het verwijst naar het midden of het centrale.  Mezzo Hotel & Business wil de centrale plaats zijn waar bedrijven elkaar ontmoeten.  Het centraal gelegen atrium vormt het kloppende hart tussen de hotelvleugel en de bedrijfsvleugel.

Uw hotelkamer met de beste prijsgarantie!

Ruime hotelkamers

ruime hotelkamers

Vergaderruimtes

Vergaderruimtes

Capaciteit vergaderzalen

capaciteit vergaderzalen

Business

Vergaderzalen Forum

Vergaderzalen Board Rooms

Kantoorruimtes

In totaliteit biedt Mezzo Hotel & Business u 7 professioneel uitgeruste vergaderruimtes aan.  Gaande van kleine zakelijke vergaderingen tot seminaries van meer dan 50 personen.

Van productpresentaties over congressen tot normale opleidingen: Mezzo Hotel & Business biedt het u op een centrale ligging vlakbij de verkeerswisselaar E313 en E314 én in een professionele omgeving.

Faciliteiten:  Wi-Fi,  projectors en schermen zijn voorzien.  Ander didactisch materiaal is beschikbaar op aanvraag.  Op vlak van catering kunnen we u meerdere formules aanbieden; gaande van een broodjeslunch tot een zeer uitgebreid buffet. De koffiepauzes organiseren we steeds in het sfeervolle atrium.