Personeelsfeesten

Teambuildings

Online events

Klantenevents

Meer dan zomaar evenementen

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met de organisatie van kwalitatief hoogstaande evenementen zoals: personeelsfeesten, opendeurdagen, familiedagen, Nieuwjaarsrecepties, Kick Off events, teambuildings, congressen, klantenevents en nog veel meer!

Waarom Cum Laude Events?

Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty, een sportieve afdelingsuitstap in beperkte kring, een feestelijke openingsreceptie of een zakelijk congres voor een select gezelschap: geen uitdaging is ons te veel.

We bedenken de concepten en bewaken de realisatie ervan van begin tot einde. Bovendien weten we dankzij onze jarenlange ervaring precies op welke leveranciers en vakspecialisten we het best een beroep doen voor uw evenement.

Ook nu, met de verstrengde Covid-19 maatregelen, werken we creatieve én veilige events voor u uit. Of het nu live, hybride of volledig virtueel (online) is, we zorgen voor een verrassende eventbeleving!

U kunt vanaf de briefing tot de eindevaluatie rekenen op de persoonlijke begeleiding van uw Cum Laude Events-account manager.

Filosofie
organisatie evenement

Wat wij doen

Cum Laude Events barst van de ideeën om van uw event, hoe klein of hoe groot ook, een ongelooflijke en onvergetelijke gebeurtenis te maken. Altijd binnen uw budget en met de bedoeling uw doelstellingen te realiseren.

0.1

Content Meetings

Bedrijfsnieuws, hoe presenteer je dat? Hoe organiseer je bijvoorbeeld een bijeenkomst om een fusie aan te kondigen, een reorganisatie, een nieuwe koers?

0.2

Congressen

Amper wakker worden tijdens het ochtendprogramma, terug wegdommelen na de lunch en met een gezonde dorst op naar het aperitief? Dat is de nachtmerrie van iedereen die een congres organiseert.

0.3

Incentives

Iedereen vindt het prettig om zo nu en dan eens een schouderklopje te krijgen. Of hij nu klant, toeleverancier of medewerker is.

0.4

Klantenevents

Kennen uw klanten uw bedrijf wel zoals u wilt dat ze het kennen? Kennen ze uw producten, uw diensten, uw service? Uw mensen?

0.5

Jobevents

U bent op zoek naar nieuw personeel? Of naar enthousiaste nieuwe medewerkers? Ze zijn inderdaad lastig te bereiken,

0.6

Teambuildings

Een goed geïnformeerd en goed gemotiveerd mens presteert voor twee, drie. Maar… welke stimulans, welke prikkel, welke incentive geeft u uw mensen mee?

0.7

Personeelsfeesten

Het jaarlijkse personeelsfeest. Een moment waar uw medewerkers naar toe leven. Laat zo’n kans vooral niet ongemerkt voorbijgaan!

0.8

Familiedagen

Groot bedrijf? Grote organisatie? Veel van uw medewerkers hebben waarschijnlijk meer dan één eigenschap gemeenschappelijk.

0.9

Openingen & opendeurdagen

Openingen en Opendeurdagen zijn dé gelegenheden om uw bedrijf in al zijn facetten in het voetlicht te plaatsen. Dan is er geen betere entourage denkbaar dan uw eigen faciliteiten.

0.10

Andere events

Cum Laude bedenkt, organiseert en begeleidt alle denkbare en ondenkbare soorten events.

Event nieuws

aandeelhoudersvergadering Cera

De grootste aandeelhoudersvergadering van België? No problem!

Toen Cera, één van de grootste coöperaties van België,…

Lees meer

Collegialiteit bevorderen: zo doe je dat

Een goede werksfeer is enorm belangrijk voor het…

Lees meer

soorten events

Welke soorten events zijn er zoal?

Het ene event is het andere niet. Vaak vallen de…

Lees meer

Meer event nieuws