Ford Mustang: Celebrating The Golden Sixties

We brengen bij Autoworld een eerbetoon aan de legendarische Ford Mustang ter gelegenheid van haar 60ste verjaardag. Deze iconische wagen, bekend als de "Pony Car", heeft haar tijdperk gemarkeerd en blijft een onmiskenbare referentie.

Naar de expo

Moederdag

Wie voor Moederdag een aankoop doet in onze shop, doet automatisch mee aan onze Moederdagactie, waarbij een VVIP-pakket te winnen valt. Op zondag 12 mei, om 12:12 uur, verloten wij een overnachting in het Sofitel Europe hotel in Brussel met ontbijt, een bezoek aan Autoworld én een driegangenlunch in Brasserie Bagnole. Het is een geweldige manier om een moeder eens extra in de watten te leggen!

Mustang & Coffee op 16 juni

Ontdek Mustang & Coffee op zondag 16 juni! Honderden Mustangs en klassieke auto's verzamelen zich op de Esplanade voor een dynamische tentoonstelling. Geniet van koffie, ontmoet gelijkgestemden en bezoek de "Ford Mustang 60 Years" tentoonstelling. Gratis deelname, maar vergeet je toegangsticket niet. Schrijf je in voor Mustang & Coffee via onze registratiepagina. Maak kans op een VDH Award in 3 categorieën: klassieker, Youngtimer en moderne Mustang. Prijsuitreiking om 12u00 voor het Autoworld terras. Mis het niet, schrijf je nu in!

Naar de registratiepagina

Fiat 125 Years. Abarth 75 Years: La Dolce Vita

In 1899 wordt Fiat geboren. Het begin van 125 jaar 'Het Zoete Leven' van prachtige Italiaanse auto's. Snelle auto's ook, vaak nog sneller gemaakt door Carlo Abarth. Autoworld viert beide merken van 4 juli tot 1 september.

Naar de Expo

Bezoek Brasserie Bagnole

Na je bezoek aan Autoworld kan je genieten van een heerlijke lunch of een 'small bite' bij Brasserie Bagnole. Naast de lunch bieden zij ook een uitgebreide kaart aan heerlijke zoetigheden!  
Dit alles met zicht op de tijdelijke tentoonstelling!   

Naar Brasserie Bagnole