Eventcatering met verschillende keukens

Wenst u een event waarbij uw genodigden een buitengewone ervaring beleven zonder dat u in uw vrijheid beroofd wordt? Dan kan u voortaan terecht bij Insieme.


Ons doopfeest was een echt succes en ik wil jullie graag bedanken voor de goede organisatie! De tafels waren prachtig gedecoreerd. Jullie projectmanager heeft alles in goede banen geleid en de gerechtjes waren heel lekker. We hebben heel wat positieve reacties ontvangen van ons gezelschap. Bovendien hadden we goed weer en was het dessertbuffet buiten heel aantrekkelijk opgezet. Kortom: wij hebben echt genoten, dankzij jullie!

- S. Blondel

We zijn heel tevreden. Catering was ondanks de miscommunicatie van onze kant perfect afgestemd op de show. Heel veel positieve feedback gekregen ook van de klant. Dit heeft zich ook bewezen in de hoeveelheden er gegeten is in vergelijking met vorige editie. Ook het concept met foodstands, teaser en doorlopend dessert buffet is in zijn opzet geslaagd. Bedankt!

- L. Demeulemeester

Ik wil jullie graag nog eens super bedanken voor de geweldige organisatie, jullie professionaliteit, flexibiliteit en de fijne samenwerking!
We hebben niets dan positieve reacties gekregen dus we zijn zeer tevreden.

 

- BNP Paribas Fortis - E.V.H. Regional Events & Communication Manager

Catering services at high level! Their spontaneous service and innovative concepts make a perfect food partner for Klarafestival.

- Klarafestival - Table d'Amis

Het team van Insieme heeft me van begin tot einde aangenaam verrast met hun totaalpakket. De originele en bijzonder creatieve hapjes, waren een voltreffer. Het diner was van voorgerecht tot aan het dessert culinaire top. En dit gekoppeld aan een voortreffelijke bediening. Een aangename ervaring.

- Pieter De Crem - Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel

Iedereen was super enthousiast – zeer lekker hapjes, discrete en vriendelijke bediening. Opnieuw voor herhaling vatbaar dus!

- UZ Gent - Kinderziekenhuis - L.R.

Bedankt voor het zeer lekkere eten gisteren! De klant en wij waren zeer tevreden.
Service was daarentegen ook top! Heel vriendelijke jonge mannen!

- Dazzle Events - S.K., Event Designer

Wat een vriendelijke bediening! Iedereen zag er piekfijn uit, steeds met de glimlach en toffe rode accenten. Het eten was super, jullie mogen trots zijn!

- Businesslab VOKA - Support Businesslab

Alles was piekfijn in orde, waarvoor dank! De hapjes waren heel lekker. professionele bediening ook, niet onbelangrijk.

Graag tot een volgende keer!

- C. Van Laethem - Event Coordinator bij Group S

Insieme mikt op complimenten voor uw evenementen

Als creatieve architect van Food & Hospitality - projecten, gaat Insieme op zoek naar een uitzonderlijke food ervaring voor al uw genodigden.

Vier bijzondere kenmerken onderscheiden Insieme van andere cateraars:

Insieme is een eigenzinnige food expert.
Naast onze een eigen keuken gaan we op zoek naar de beste gerechten tegen de beste prijs bij diverse food aanbieders in binnen- en buiteland. We zijn onafhankelijk, maar kennen heel wat adresjes met heerlijke streekgerechten, verse sushi, verfijnde Thaise curries, authentieke Italiaanse gerechten, creatieve food-artiesten, verborgen culinaire parels,… Kortom: wij weten precies wat en wie u nodig hebt om complimenten te oogsten bij uw genodigden!

Insieme is nieuw en vernieuwend, maar geen groentje. Wij weten alles over catering, grote events, leveranciers, logistiek én fijne en creatieve keuken. Ons netwerk strekt zich uit in binnen- en buitenland. Die vakkennis stellen wij u ter beschikking bij de planning van het event. We zoeken samen met u naar frisse ideeën en pittige concepten. Ook tijdens de uitvoering van uw event werken we samen met ervaren partners.

Huisgemaakte & verse dagschotels, broodjes, salades en soep worden tot bij de klant geleverd.

Bij Insieme draait alles om samenwerking. Wederzijds vertrouwen, transparantie en integriteit staan bovenaan onze menukaart. Ook van onze liefde voor verfijning plukt u de vruchten: zo houdt u uw event sprankelend en elegant.