• Holiday Inn Gent Expo

    Reserveer uw kamer of vergaderzaal in Holiday Inn Gent Expo. Vanuit het hotel is het
    stadscentrum van Gent makkelijk te bereiken.

    Lees Meer
  • Onze Kamers

    Onze stijlvolle kamers zijn aangekleed met warme
    kleuren waardoor u zich onmiddellijk thuis voelt.

    Lees Meer
  • Restaurant & Bar

    Atrium Restaurant, de plaats voor grote en kleine genieters.

    Lees Meer
  • Vergaderen

    Succesvol zakendoen doet u in één van onze 10 vergaderzalen,
    met plaats tot 200 deelnemers en allen voorzien van draadloos Internet.

    Lees Meer

Holiday Inn Gent - Expo

Reserveer uw kamer of vergaderzaal in Holiday Inn Gent Expo. Vanuit het hotel is het stadscentrum van Gent makkelijk te bereiken.

Holiday Inn Gent Expo is gelegen aan de kruising van de E40 (Brussel-Oostende) en de E17 (Amsterdam-Parijs) autostrades. Met de wagen bent u op 15 minuten in het centrum van Gent. We beschikken over een ruime parking en zijn op slechts 64 km van de internationale luchthaven van Brussel gelegen.

Gratis wifi internet is beschikbaar in het volledige hotel. Grote bedrijven zoals Alpro en Bayer liggen op korte rij-afstand. Onze 10 goed uitgeruste vergaderzalen staan ter beschikking voor uw vergaderingen, presentaties of workshops. Ook het “The Loop” zakencentrum en de Flanders Expo Beurshallen liggen vlak naast het hotel.



Overnachten

Ontspan in uw comfortabele gastenkamer voorzien van airconditioning, met gratis thee- en koffiefaciliteiten, een flat-screen TV, een kluisje en een koelkast. Aan het bureau in uw kamer kunt u gebruik maken van de gratis internetaansluiting. Drankjes en snacks zijn verkrijgbaar in onze Shop aan de receptie.

Lees Meer

Vergaderen

Succesvol zakendoen doet u in één van onze 10 vergaderzalen, met plaats tot 200 deelnemers en allen voorzien van draadloos Internet.

Email faciliteiten zijn voorzien in de hotellobby.

Laat ons uw banket of feest verzorgen. Wij bieden catering-mogelijkheden tot 1.000 genodigden.

Lees Meer

Faciliteiten

Restaurant & Bar

Restaurant & Bar

Atrium Restaurant, de plaats voor grote en kleine genieters

Vergaderen

Vergaderen

Succesvol zakendoen doet u in één van onze 11 vergaderzalen, met plaats tot 200 deelnemers en allen voorzien van draadloos Internet.

Ontdek Gent

Ontdek Gent

Neem de tram, op slechts 100 meter van Holiday Inn Gent Expo, voor een 20-minuten durende rit naar het centrum van Gent. Daar kunt u ondermeer de Sint-Baafskathedraal bezichtigen, of de 12de eeuwse historische gebouwen langsheen de Graslei. Ook de nauwe middeleeuwse straatjes van het Patershol zijn een bezoekje meer dan waard.