Het laatste nieuws

De Ark – de enige multifunctionele drijvende eventlocatie in Antwerpen—heeft haar ligplaats in Albertkanaal naast restaurant Het Pomphuis verlaten voor vijf jaar omwille van de Oosterweelwerken. Ze is nu aangemeerd aan de Oostkaai van het Kattendijkdok, waar uw event plaatsvindt met een prachtig zicht op de stad. De zuidwest-oriëntatie maakt dat uw gasten feesten, vergaderen en dineren met de zonsondergang op de achtergrond.

De Ark is ontstaan in 1993 ter gelegenheid van Antwerpen Culturele Hoofdstad.

Een simpele duwbak (genaamd Arizona) werd voor deze gelegenheid door architect Bob Van Reeth omgebouwd tot een theater- en evenementenzaal. Toen lag zij ook al in het Kattendijkdok, maar dan aan de Westkaai. Sinds 2002 deed De Ark dienst als eventlocatie naast Het Pomphuis, dit dus tot nu wegens de Oosterweelwerken. Bijgevolg keert De Ark nu gedurende vijf jaar terug naar de plek waar het allemaal begon: het Kattendijkdok.

Buiten haar nieuwe ankerplaats, verandert er niets aan boord van De Ark.

U mag nog steeds dezelfde dienstverlening en kwaliteitsvolle keuken verwachten die u van ons gewoon bent. We brengen alle hens aan dek om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Van bedrijfsfeesten, congressen, seminaries en modeshows tot jubileums en huwelijken: alles is mogelijk op De Ark. Bij zonsondergang feesten op het water, rustig van het levendig havengebeuren genieten, uitrusten op het prachtige zonovergoten terras, … zijn slechts een greep uit de waaier aan mogelijkheden die De Ark te bieden heeft.

Multifunctionele grote Zaal – de Ark Antwerpen