Event Masters organiseert eerste corporate event in historische Handelsbeurs

Als onderdeel van het driedaagse 22nd TCI Global Conference, dat dit jaar naar Vlaanderen gehaald werd en plaats vindt in Antwerpen, organiseerde Event Masters als allereerste een corporate event in de Handelsbeurs.

Die laatste werd nog maar vorige week officieel ingehuldigd. Primeur voor de 300 internationale gasten van het congres, die konden genieten van deze historische locatie.

Moeder van alle beurzen

Oorspronkelijk gaat de Handelsbeurs terug tot in 1531 en is het daarmee het allereerste beursgebouw waarop andere Europese beurzen geïnspireerd zijn.  De dag van vandaag is het gebouw een multifunctionele ontmoetingsplek waar evenementen in een historisch kader kunnen plaatsvinden.

Het conference diner vond plaats op het centrale plein met zicht op het gedetailleerde houtschrijnwerk en de glas-in-loodramen. De catering was in de professionele culinaire handen van J&M Catering, de vaste cateringpartner van de Handelsbeurs.

Als Professional Conference Organizer (PCO), weet Event Masters niet alleen Belgische gasten te verwennen met nieuwigheden, maar kunnen ook internationale gasten genieten van de meest spraakmakende Belgische locaties en catering.

Evenementbureau Mechelen – Event Masters