Het laatste nieuws

Event Masters, een vooraanstaande speler in de Belgische evenementensector, heeft de Belgian Event Award (BEA) voor Inclusie ontvangen voor hun buitengewone bijdrage aan de organisatie van de openingsceremonie van de 39ste editie van de Special Olympics Nationale Spelen. Bovendien bekroonden ze hun succes met een bronzen onderscheiding voor hetzelfde evenement in de categorie “Institutional Events”, waarmee hun vakbekwaamheid en toewijding aan het creëren van betekenisvolle evenementen extra in de verf werd gezet.

Een podium voor iedereen

De BEA prijsuitreiking, die jaarlijks de opmerkelijke prestaties in de evenementensector erkent, heeft Event Masters in de spotlight gezet voor hun inzet in dit inclusieve event. Deze erkenning benadrukt hun toewijding aan het creëren van evenementen die niet alleen logistieke en creatieve uitdagingen aangaan, maar ook een diepe sociale impact hebben.

Event Masters ontwierp een gedenkwaardige ervaring die zowel de 3500 deelnemende atleten als de toeschouwers centraal stelde. De ceremonie, uitgevoerd in samenwerking met de stad Mechelen en Special Olympics België, streefde ernaar om ‘de warmste Spelen ooit’ te leveren.

“Deze erkenning door de BEA jury versterkt onze intentie om evenementen op te leveren die een blijvende impact hebben op de gemeenschap. Het is een eer om onze passie voor evenementenorganisatie erkend te zien op zo’n prestigieus platform,” aldus Bert Knuts, CEO van Event Masters.

Een stap voorwaarts in inclusie

De onderscheiding bij de BEA Awards voor Inclusie is een bewijs van de expertise van Event Masters in de productie van evenementen die ethiek en entertainment samenvoegen. Het onderstreept het vermogen om bij te dragen aan belangrijke sociale doeleinden. Deze prestatie is een mijlpaal voor het bedrijf en benadrukt de positie als leider in de sector.

“Vanuit die positie blijven we de lat steeds hoger leggen voor de evenementenbranche”, aldus Bert Knuts.

Over Event Masters 

Event Masters is sinds 1995 een vaste waarde in de Belgische evenementensector. Met een hoofdkantoor in Willebroek en recentelijk een nieuw kantoor in Gent, combineert het 50-koppige team diversiteit en expertise om van elk evenement een succes te maken. Het bedrijf genereert een jaarlijkse omzet van meer dan 15 miljoen euro en is gedreven door de passie voor het neerzetten van opvallende en onvergetelijke ervaringen, lokaal en internationaal.

Evenementbureau Mechelen – Event Masters