Het laatste nieuws

Binnen 90 dagen is het al kerst! Het ideale moment om jouw medewerkers, leden of sympathisanten te bedanken. Organiseer een spetterend eindejaarsfeest of gezellige receptie aan zee! Mercure Oostende en Mercure Blankenberge zijn alvast ideale locaties voor het vieren jouw evenement aan de Belgische Kust.

Locatie

Beide hotels, Mercure Oostende en Mercure Blankenberge, zijn centraal gelegen en liggen op wandelafstand van het strand. Hun polyvalente ruimtes zijn perfect voor het hosten van een eindejaarsfeest of receptie. Voor wie het nog wat groter ziet, is er ook de mogelijkheid tot het afhuren van het hele hotel. Zo kan er in alle rust en privacy gevierd worden.

Accommodatie

Don’t drink and drive, dus kies ervoor om je gasten te laten overnachten. Na een avond vol plezier en festiviteiten kan er ontspannen worden in de comfortabele kamers van Mercure Oostende en Mercure Blankenberge. De kamers zijn smaakvol ingericht en uitgerust met moderne voorzieningen om ervoor te zorgen dat de overnachting ontspannen en comfortabel is.

Culinair genot

Ook het culinaire aspect van je evenement is uiterst belangrijk. In samenwerking met vaste partners bieden de hotels heel wat mogelijkheden aan op vlak van catering. De ochtend nadien kan er genoten worden van een uitgebreid ontbijtbuffet met verse croissants, fruitsalades, en een scala aan warme en koude gerechten, geserveerd in een gezellige en uitnodigende omgeving.

Organisatie

Bij de organisatie van jouw evenement helpt een vaste contactpersoon graag. Jouw wensen worden samen met de mogelijkheden bekeken om er een geslaagd eindejaar van te maken.

Kortom, een eindejaarsfeest met overnachting aan zee in Mercure Oostende of Mercure Blankenberge belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Deze hotels bieden alles wat nodig is voor een fantastische afsluiting van het jaar – prachtige locaties, comfortabele accommodatie, heerlijke culinaire ervaringen en hulp bij de organisatie.

Stijlvol viersterren hotel met vergaderzalen in hartje Oostende – Mercure Oostende

Locatie voor seminaries Blankenberge – Mercure Hotel Blankenberge