Een inspirerende toplocatie nabij Hasselt – Tiendschuur Herkenrode

Vlakbij de autostrade ligt de prachtige historische abdijsite van Herkenrode, temidden 20 hectare natuurerfgoed, met de authentiek gerestaureerde Tiendschuur. De venue, vlakbij Hasselt en snelwegen E313 en E314, biedt plaats voor events van 100 à 600 personen. Zowel congressen en productpresentaties als diners en personeelsfeesten hebben er succes. De all-in service met persoonlijke aanpak en culinaire catering biedt een groot gemak voor de eventplanners en bedrijven. Er is een ruim aanbod aan vernieuwende, creatieve food concepten dat van A tot Z worden uitgewerkt op maat van de klant.

Karaktervol & Modulair
De recent gerestaureerde Tiendschuur is 680 m2 groot en biedt plaats voor 100 (diner) tot 600 personen (receptie). De grote zaal kan modulair opgedeeld worden voor talrijke verschillende zaalopstellingen – van beurs tot concert. Op de eerste verdieping is er een aparte ruimte voor zo’n 40 personen, ideaal voor een workshop bijvoorbeeld. Uitbreiding voor extra breakout rooms is steeds mogelijk in het Poortgebouw van de abdijsite, die nog vijf zalen telt. Ook technisch wordt u volledig ontzorgt met het aanwezige geluids- en belichtingsapparatuur.

Verfijnde, Creatieve Catering
Om het energiepeil de hele dag op peil te houden krijgen uw genodigden tussen de activiteiten of seminaries een aangepaste “brain food” menu geserveerd: frisse, gezonde snacks en lunchgerechten vergezeld van een koffie- & detox juice bar. Sluit de dag af met een exclusief diner of showcooking barbecue voor een geslaagd bedrijfsevent. Rest u alleen nog te genieten van het historisch kader in de volle natuur.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conventie bureau van Hasselt – Meet in Hasselt