Het laatste nieuws

Van der Valk Online Studio Beveren is de ideale locatie voor uw volgende online evenement. In samenwerking met onze audiovisuele partner Studio Artfex hebben we twee meetingzalen omgetoverd tot volwaardig ingerichte studio’s met elk hun eigen karakter en mogelijkheden.

Zij bieden de oplossing voor elk bedrijf dat op zoek is naar een locatie voor hun online evenement, streaming, opname of webinar. De studio’s zijn centraal gelegen tussen Antwerpen en Gent. Bovendien kan u ook gratis parkeren op een van onze 220 parkeerplaatsen en kan u tijdens uw bezoek ook genieten van onze andere B2B faciliteiten zoals onze vergaderzalen, hotelkamers en cateringformules. Valk Online Studio Beveren zorgt voor unieke eventbelevingen in het overgangsjaar 2021.

Onlangs kregen zij JCI Vlaanderen te gast in hun studio’s, en dat volledig coronaproof! Via de hybride mogelijkheden konden zij de award voor Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van 2021 live uitreiken waarvoor men zich online kon inschrijven en digitaal kon meevolgen. Benieuwd hoe het er aan toe ging? Hierbij een kleine impressie!

Neem snel contact op om jouw project op maat te bekijken!

https://www.hotelbeveren.be/zalen/vergaderen/van-der-valk-online-studio-beveren

Vergaderlocatie in Beveren – Van der Valk Hotel Beveren