Het laatste nieuws

Langs april vond in het Golden Lakes Hotel aan de oevers van de Lacs de l’Eau d’Heure in het hart van de Belgische Ardennen een op zijn zachtst gezegd atypisch en origineel seminar plaats. Marc Duez, bekend in de Belgische racewereld, organiseerde met zijn bedrijf Marc Duez Event een automeeting in het zakencentrum van het Golden Lakes Hotel.

EEN AUTO-EVENEMENT AAN DE OEVERS VAN DE MEREN!

In samenwerking met Come to You Racing koos Marc Duez Event de Lacs de l’Eau d’Heure en het seminariecentrum van het Golden Lakes Hotel voor zijn jaarlijkse meeting.

Het evenement vond plaats aan het begin van de lente, toen het mooie weer terugkeerde, en trok een groot aantal liefhebbers van autosport en ondernemers met een passie voor luxe voertuigen.

Dankzij de modulariteit van de seminariezalen kon het Golden Lakes Hotel de conferentie organiseren en tegelijkertijd een indoor autoshow organiseren. De vergaderzalen zijn uitgerust met de nieuwste technologie en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan alle soorten evenementen, van conferenties en zakelijke bijeenkomsten tot cocktailparty’s en tentoonstellingen. Dit is wat de organisatoren ervan overtuigde om voor het Golden Lakes Hotel te kiezen voor dit evenement voor de auto-industrie.

TERUGBLIK VAN DE DAG

Aan het begin van de dag woonden de gasten een persconferentie bij vanuit het comfort van het seminariecentrum. Na een koffiepauze kregen de gasten de gelegenheid om een proefrit te maken in een aantal luxe voertuigen op de wegen van de Eau d’Heure dammen.

Na de conferentie en de testritten genoten de gasten van een heerlijke maaltijd geserveerd in de seminariezalen in een ongebruikelijke setting, met de auto’s uitgestald tussen de tafels. Volgens de deelnemers was het evenement in het Golden Lakes Hotel een doorslaand succes.

Naast de luxe auto’s konden de aanwezigen tijdens de proefritten genieten van de schoonheid van de landschappen in de regio. Bovendien was de tentoonstelling van de auto’s in het seminariecentrum een bijzonder genoegen voor de organisatoren, die het kader absoluut opmerkelijk vonden en in overeenstemming met het prestige van hun evenement.

Een terugblik op dit auto-evenement aan de Lacs de l’Eau d’Heure.

Voor meer informatie over dit etablissement: goldenlakeshotel.be