Het laatste nieuws

De Spa Cinq Mondes in Dolce La Hulpe nodigt je uit voor een reis naar het oude Griekenland, geïnspireerd door de voorouderlijke rituelen. Met het nieuwe Sparta-ritueel, dat massages en traditionele verzorgingsproducten combineert, onderscheidt Cinq Mondes zich opnieuw in het welzijnsdomein. Dit ritueel biedt totale ontspanning, zowel lichamelijk als geestelijk, met sessies van 50 of 80 minuten.

Voor het eerst in Europa in Sparta toegepast, volgt deze massage een nauwkeurig protocol: een initiële droge massage, aanbrengen van poeder of zand, toevoegen van aromatische olie, gebruik van een schraper om het mengsel te verwijderen, gevolgd door een lichaamsmassage met warme plantaardige oliën en aftreksels van aromatische kruiden.
Deze specifieke technieken zijn gericht op het behandelen van trauma’s en het voorbereiden van atleten op wedstrijden.

De aanbevolen prijs voor de massage is €128 voor een sessie van 50 minuten en €192 voor 80 minuten.

Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de website of stuur een e-mail naar cinq.mondes@dolcelahulpe.com of bel naar +32 (0)2 290 99 01.

Over Cinq Mondes

Twintig jaar geleden werd Cinq Mondes geboren uit een zoektocht om de schoonheidskunsten van over de hele wereld te ontdekken en te begrijpen, om er diepe inspiratie uit te putten. Door de beste schoonheids- en welzijnsrituelen samen te brengen, heeft Jean Louis Poiroux de voorouderlijke geheimen van de volkeren, traditionele medicijnen en planten van de vijf continenten onderzocht. Vandaag de dag biedt Cinq Mondes uitzonderlijke holistische huidverzorging en natuurlijke cosmetica op basis van de beste geneeskrachtige planten uit de farmacopees van de wereld.

Uw meetingplaats in Brussel – Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels