Voor je volgende conferentie is Vlaanderen de gedroomde locatie. Nergens worden je deelnemers meer in de watten gelegd dan in deze noordelijke regio van België. Mooi meegenomen: je krijgt daarbij de ondersteuning van VISITFLANDERS Convention Bureau, het officiële congresbureau van de Vlaamse overheid. Mooi meegenomen bis: de service van hun experts is helemaal gratis.

Maak van de mijlpaal voor je sector ook een mijlpaal voor de samenleving

Legacy. Dat is het doel van je conferentie in Vlaanderen. Onze experts plooien zich dubbel om samen met je een positieve langetermijnimpact te creëren. Je conferentie vestigt niet alleen een mijlpaal binnen je congresdomein, maar ook voor de samenleving.

Dat is meteen ook de reden waarom je associatie hier kan rekenen op een ijzersterk draagvlak. Beleidsmakers, ondernemers, onderzoekers en bewoners zetten mee de schouders onder je conferentie. De aanwezigheid van experts binnen jouw domein verzekert je bovendien van een boeiend programma en een geïnteresseerd publiek.

Maak indruk op je deelnemers met de Vlaamse troeven

De eerste aandelenbeurs ter wereld. Het oudste middeleeuwse ziekenhuis van Europa. Een steenkoolmijn met gangen van 1 kilometer diep. In Vlaanderen ontvang je je deelnemers in unieke congresvenues, gevestigd in historisch erfgoed. Tegelijk zijn deze “Flanders Heritage Venues” uitgerust met de nieuwste state-of-the-art faciliteiten, voor het perfecte hybride congres.

En weet je wat deze venues nog meer bijzonder maakt voor je deelnemers? Ze bevinden zich vlakbij de unieke pluspunten van Vlaanderen, waarvoor heel de wereld naar hier komt. Denk maar aan de werken van onze Vlaamse meesters – Rubens, Van Eijck en Bruegel, iemand? – de overheerlijke gastronomie, het beroemde bier en de onovertroffen chocolade.

Je deelnemers bereiken Vlaanderen met de ogen dicht

Vlaanderen is kleiner dan New Jersey. Vanuit Brussel sta je in minder dan een uur in om het even welke Vlaamse stad. De venues bevinden zich vaak middenin het historische stadscentrum of vlakbij een natuurgebied. Zo valt ook na de congresuren heel wat te beleven voor je deelnemers. Wedden dat zij nog lang zullen napraten over je geslaagde keuze voor Vlaanderen?

Meer weten? Vul hieronder je gegevens in

Dan vertellen wij je graag meer over onze service voor: het vinden van congrespartners – legacy creëren – technologische ondersteuning voor je (hybride) congres – sociaal programma – ondersteuning voor je projectvoorstel – een inspirational visit voor je decision makers