Het Golden Lakes Hotel is een 4 sterrenhotel met Best Western Plus certificaat dat ligt in een uniek stukje natuur langs de oevers van La Plate Taille, een van de meren van l’Eau d’Heure.
Het hotel telt 79 luxueuze kamers, studio’s en appartementen die uitkijken op het meer en de prachtige landschappen.
Een seminariecentrum met volledig uitgeruste en moduleerbare ruimten en een wellness met sauna, hamam, zwembad en jacuzzi vervolledigen het aanbod en maken van het Golden Lakes een waardig 4 sterrenhotel.

MEER DAN EEN HOTEL, DE GARANTIE OP SUCCES

Ligt in een uniek stukje natuur van Wallonië met 1800 hectare water, bos en groene landschappen, verenigt Golden Lakes in één enkel oord alle nodige infrastructuur om van uw volgend professioneel evenement een succes te maken.
Het seminariecentrum ligt aan de oevers van het meer La Plate Taille en biedt u een authentieke en ontspannende werkomgeving.
Het seminariecentrum is 500 m2 groot en kan bij een theateropstelling tot 600 mensen ontvangen in 7 vergaderzalen die volledig moduleerbaar zijn en op uw behoeften afgestemd kunnen worden.
Er kunnen extra services op maat geleverd worden zoals flipcharts, multimediamateriaal, kantoorartikelen, enz.

De Meren van l’Eau d’Heure, een droombestemming voor een team-building

Of het nu sportief, waterrecreatief of cultureel is, er worden talloze activiteiten aan de bezoekers van de Meren van l’Eau d’Heure voorgesteld.
Van boomklimmen tot waterskiën, paddleboarden, windsurfen, of leuke tochten, in onze prachtige regio zijn ongebruikelijke activiteiten legio. Het lijdt geen twijfel dat u de formule zal vinden die uw medewerkers zal bekoren.
Profiteer van uw teambuilding aan de Meren van l’Eau d’Heure om uw medewerkers een ongeziene en buitengewone activiteit aan te bieden.
Er gaat niets boven avontuur en een adrenalinestoot om de banden binnen uw teams te versterken. 

SEMINARIEFORMULE: «ALL-IN-ONE»

Het Golden Lakes stelt u “all-in-one” formules voor, door combinaties van 4 sterren accommodaties, een hightech seminarie-centrum, een bistronomisch restaurant en team-building activiteiten.
Vertrouw ons de organisatie van uw evenement toe, privé of professioneel, en beleef onvergetelijke momenten in onze prachtige regio.