Circuit van Spa-Francorchamps – Verhuur vergaderzalen Francorchamps

Ook in combinatie met het bedrijfsleven blijft Spa-Francorchamps trouw aan zichzelf. Uitnodigen, organiseren,ontvangen, alles kan men doen in dit idyllische kader. Voor een groep van 10, 50, 100 of 500 deelnemers, er zijn voldoende mogelijkheden om een ruimte te vinden die geschikt is voor uw project.

Een geweldig spel om te wonen in het gezelschap van een kampioen, een rustige wandeling door de paddocks: u kunt alleen tevreden zijn met de uitzonderlijke sfeer die u en uw gasten zullen genieten.

Naast het voldoen aan de prachtige omgeving van het Circuit de troef dat het succes van uw seminaries garanties: origineel werk kamers, luxe salons de l’Eau Rouge voor recepties, galadiners, en tal van locaties die de exotisch tintje en garantie succes te bieden.

Daarnaast biedt Francorchamps ook de mogelijkheid aan uw genodigden om kennis te maken met de geneugten van een circuitdoop naast een gerenommeerde piloot, een ontdekking van het circuit met de eigen wagen en in de directe omgeving van het circuit, een rijvaardigheidsschool voor auto/moto en karting. Verras jezelf, verras je gasten.