Festarent: materiaal voor elk feest(je)! 

Je organiseert een feest, klein of groot, en bent op zoek naar stoelen, tafels en servies?
Zie je het groter en heb je ook een tent en een toog nodig?  Of misschien wel Bain marie wagens, bordenrekken en spoelbakken? Je vindt verhuurmateriaal voor alle feesten en events bij Festarent!

Of je nu een communiefeest, barbecue, lounge event of huwelijk gepland hebt. Festarent voorziet materiaal in grote aantallen, met de grootst mogelijke zorg geleverd, als dat nodig is. Alles volgens jouw eigen keuze. Zo krijgt het project een passende stijl en is alles perfect op elkaar afgestemd.

Festarent verhuurt dus niet enkel feestmateriaal aan particuliere klanten. Het is ook een one-stop-shop voor onder andere cateringbedrijven en eventlocaties. Dankzij ons uitgebreid aanbod aan materialen, meubilair, linnen, bestek, … zorgen wij voor het totale pakket. Sinds 1995 is Festarent de ideale partner voor elke feestgelegenheid. In Limburg en ver daarbuiten.

Om te anticiperen op komende events wordt het aanbod voortdurend vernieuwd. Zonder de kwaliteit van de materialen uit het oog te verliezen. Wil je graag weten wat de nieuwigheden zijn? Neem dan regelmatig een kijkje op onze website. Je blijft er ineens up-to-date door. En feestmateriaal bestellen kan er ook!