Hotel Serwir – Stijlvolle locatie voor meetings, seminaries en feesten in Sint-Niklaas.

Vergaderzalen en seminarieruimtes van 2 tot 750 personen

Ons uitgebreid en flexibel seminarie- en vergaderinfrastructuur kunnen wij volledig inrichten naar uw wensen en noden om al uw meetings, infosessies, seminaries en events onderdak te kunnen geven.

Hotel Serwir is vlot bereikbaar langs de E17, afrit Sint-Niklaas. Onze ruime parking zorgt er bovendien voor dat uw gasten hun wagen vlot kwijt kunnen en gespaard blijven van parkeerstress.

Stijlvolle locatie voor feesten, banketten en recepties tot 1.000 genodigden

De accommodatie van hotel Serwir is vlot aanpasbaar om elk feest in stijl en in een gepast decor te laten plaatsvinden. Bij mooi weer kunnen we uw receptie een verlengstuk geven in onze tuin. Tafelbediening tot 450 genodigden, en recepties tot 1000 personen.

55 elegante viersterren kamers met alle modern comfort

De deluxe kamers in Hotel Serwir zijn recent vernieuwd in een moderne, zakelijke stijl en uitgerust met alle comfort. Daarnaast bieden wij onze gasten ook standaard en deluxe een- en tweepersoonskamers aan.

Ontspannen aan de bar of bij een etentje in brasserie Renardeau

De bar van hotel Serwir is de geliefkoosde ankerplek voor onze hotelgasten en hun genodigden. In het warme interieur is het gezellig keuvelen. De ideale ontmoetingsplek voor het aperitief vooraleer je aan tafel gaat in brasserie Renardeau.[table]