Auditorium, seminariezaal en twee computerklassen

Aula Omnia is een multifunctioneel centrum met vier perfect uitgeruste zalen voor seminaries, presentaties en opleidingen van 15 tot 220 personen. Het auditorium biedt plaats aan 220 personen en biedt door de oplopende structuur, perfect zicht aan iedere deelnemer. Een indrukwekkende Bose klankinstallatie staat garant voor een perfecte geluidsoverdracht. Twee projectoren kunnen simultaan twee identieke of verschillende beelden weergeven.

De kleinere zaal Havik (70) en de (computer)opleidingszalen Arend en Valk (20) beschikken ook over alle noodzakelijke logistieke en technische voorzieningen. De moduleerbare foyer is het ideale kader voor alle mogelijk cateringactiviteiten.

Verzorgde Catering

Aula Omnia beschikt over uitstekende huiscateraars die op basis van hoogstaande criteria werden geselecteerd.

Er is ook de mogelijkheid om met een cateraar naar keuze te werken. Een volledig uitgeruste keuken is beschikbaar.

Complete Service

Verder kan Aula Omnia de volledige communicatie van uw event tot in de puntjes verzorgen. De drukkerij heeft een uitstekende reputatie en beschikt over een uitgebreid dienstenaanbod.

Goede Bereikbaarheid

Ook de locatie is een grote troef. Aula Omnia heeft met zijn centrale en gunstige ligging in Nazareth – tussen Gent en Oudenaarde, op twee kilometer van de E17 – alvast een vlotte bereikbaarheid. Het beschikt bovendien over een ruime en gratis privéparking.

Faciliteiten

Wifi
Airco
Breedbeeldprojectie full HD
Videoconferentie
Eigen parking
Computerklassen
Uitgeruste keuken
Terras

360° view:

Auditorium
Havik
Foyer
Buitenaanzicht

Wandel door ons gebouw via streetview