De familie Laureys – De Muynck heet u van harte welkom in hotel-restaurant Den Hof.

Den Hof is gevestigd in een schitterend gerenoveerd herenhuis gelegen in een prachtig park, waar u reeds sinds drie generaties verwend wordt. Het restaurant staat bekend om zijn Belgisch-Franse keuken waar de familie en hun team zorgen voor eerlijke gastronomie en een uitgebreide wijnkaart. Ideaal voor een culinair diner of een snelle zakenlunch.
Het hotel (met 36 kamers) heeft zowel standaard – als luxe kamers. Elke kamer is rustig gelegen en kijkt uit op het park. Voor lange verblijvers biedt Den Hof 5 luxueuze hotel-appartementen aan.
Net naast het restaurant van Den Hof, ligt hun trendy
 Oak Bar. Daar kan u terecht voor een snelle lunch, een drink met collega’s of vrienden, te netwerken, zelfstandig te werken en nog zoveel meer.
Daarnaast heeft Den Hof 4 seminariezalen die stijlvol en huiselijk zijn ingericht, ze hebben allen veel daglicht en dat maakt Den Hof dus de ideale locatie voor een bruisende vergadering of opleidingOok voor een meeting van slechts één of twee uurtjes kan u terecht in één van de boardrooms onder het merk ‘Meet at the Oak‘. Voor € 15 per uur per persoon maakt u gebruik van een mooie meetingzaal, een lekker koffie buffet en versnaperingen.
In Den Hof kan u terecht voor elke gelegenheid. Zowel zakelijk als in familieverband.

Wij bieden u een overdekt terras, prachtige tuin, Oak Bar, gratis parking, ruime seminarieruimtes en een luxueus hotel met 36 kamers aan.

Gelegen in het centrum van Zelzate op twee minuten loopafstand van de Grote Markt liggen we ook in het centrum van het industriegebied Gent-Terneuzen en dit maakt Den Hof goed bereikbaar met de wagen.