VisitFlanders convention bureau is dé meeting industry specialist van ToerismeVlaanderen. Ze zijn verantwoordelijk voor de promotie en de ontwikkeling van Vlaanderen als internationale top bestemming binnen de MICE wereld.

Met een internationaal team staat het congresbureau niet enkel klaar om buitenlandse associaties en congressen naar hier te halen, ook wordt er hard gewerkt aan de professionalisering van de interne aanbiedende markt. Aan de hand van een legacy werking stoomt het congresbureau Vlaanderen klaar voor de toekomst, met het netwerk van de Flanders Heritage Venues is de congresist gewaarborgd van een unieke meeting locatie. Het congresbureau biedt gratis advies en staat te allen tijde klaar om associaties met de juiste partners in verbinding te brengen. Samen werken naar een congres van de toekomst.

“Flanders a place to meet”

Vlaanderen heeft ongetwijfeld vele troeven in handen om internationale congressen naar hier te halen. Met een vlotte bereikbaarheid via land, lucht en spoor, staan de kunststeden en regio’s klaar om congressisten te verwelkomen. De meertaligheid en professionalisering van de sector is een extra troef om met een congres the extra mile te gaan. Create tomorrows heritage zoals het congresbureau dat zelf omschrijft.

Kunst en erfgoed staan alvast klaar, een biertje evenzeer. Welkom in Vlaanderen.

Kiezen voor Vlaanderen is:

  • Een unieke erfgoedbeleving
  • Vlotte bereikbaarheid op een duurzame manier
  • Kennis en expertise in Vlaanderens’ key industries
  • Een bestemming met een blijvende impact