Link 21 is een modern brasserie en zalencomplex in de Kempen, vlot bereikbaar via E313 Antwerpen – Hasselt (afrit 21) met gratis parkeergelegenheid.

Zowel de brasserie als de zaal ‘Robusta’ zijn uitermate geschikt voor het organiseren van uw feest (van 50 tot 400 pers.) Typerend is de ruimtelijke en architecturale stijl en bieden van op de 2de verdieping een uniek uitzicht.

Het onthaal wordt doorgaans voorzien in onze brasserie en het diner wordt desgewenst geserveerd met tafelbediening of in de vorm van bijv. ‘walking dinner’. Formules als ‘Party Link 21’ zijn zeer erg in trek,Dit biedt de mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer te feesten en te dineren.

Kinderanimatie zoals een goochelaar, grime, ballonblazer, e.d., kunnen voorzien worden.
Met een onberispelijke bediening en een dynamisch keukenteam, staat Link 21 garant dat de beste zorgen aan uw feest besteed worden

Verder beschikt Link 21 over 3 multifunctionele vergaderruimtes (4 – 40 pers.) op de 1ste verdieping en een grote, multifunctionele zaal op de 2de verdieping die u al dan niet in combinatie met onze trendy brasserie kan gebruiken. Bovendien staat ons team u op elke werkdag bij met de nodige professionele service en technische ondersteuning.[table]