Het WP Hotels & Events: De perfecte locatie voor uw evenement aan de kust.
WP Hotels & Events, gelegen in Blankenberge, De gehele groep omvat 5 hotels, 2 restaurants en de evenementenlocaties Het Witte Paard en het Kusttheater ‘t Colisée. Daarnaast verzorgt de groep ook de horeca-uitbating van de 3 meetingzalen (tot 1000 personen) in het Casino van Blankenberge. 82 jaar geleden ontstond Het Witte Paard als revuetempel. De lange traditie van jaarlijkse zomershows blijft gelden als uithangbord, maar sinds de herinrichting van de evenementenzaal in 2017 kan de groep veel meer hosten dan enkel revues. Bedrijfsfeesten op maat, productpresentaties, huwelijken en seminaries zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden. WP Hotels & Events organiseerde er al bedrijfsfeesten op maat voor o.a. VVOV, APM-terminals, Plopsa en Pearl.

Tijdens de maandelijkse shows en diners in Het Witte Paard of in het Kusttheater ‘t Colisée, waar zang, dans en spektakel wordt afgewisseld met een driegangendiner, speelt Het Witte Paard werkelijk al haar troeven uit naar het bedrijfsleven. In een klassevolle setting geniet u met uw gasten van een spetterende avond met bijzondere acts uit binnen- en buitenland.

Hotel Aazaert

 Hotel Aazaert beschikt over 8 seminariezalen waar er tot 120 man kan plaatsnemen. De zalen beschikken over alle hedendaagse audiovisuele benodigdheden voor een succesvol seminarie (o.a. beamer, wifi, geluidsinstallatie). Daarnaast beschikt het hotel ook over een binnenzwembad, wellnessfaciliteiten, 58 luxueuze kamers en als kers op de taart een dakterras. Dit dakterras is onder meer de ideale locatie voor recepties en koffiepauzes.

Hotel Saint Sauveur – Hotel Pantheon Palace – Hotel Moby Dick – Hotel Paradisio

Naast Hotel Aazaert behoren ook Hotel Saint Sauveur, Hotel Pantheon Palace,Hotel Moby Dick en Moby Dick tot de groep. Ze bevinden zich op een boogscheut van elkaar en bieden gratis wifi, wellnessfaciliteiten en een luxueus champagne ontbijtbuffet aan. De totale kamercapaciteit van de 5 hotels bedraagt 182 kamers. Daarom vormen deze vijf hotels tezamen de ideale uitvalsbasis voor groepen tot maar liefst 400 personen.

Het Witte Paard evenementenlocatie

Sinds de enorme facelift in 2017, kan de unieke zaal worden ingezet voor alle mogelijke types van evenementen. De strakke moderne afwerking creëert de ideale basis voor onder meer dinnershows, fuiven of conferenties en groepspresentaties voor grote groepen. De enorme LED wall van 60m² biedt eindeloze mogelijkheden ter visuele ondersteuning van uw evenement. Het WP Hotels & Events organiseerde er al bedrijfsfeesten op maat voor o.a. VVOV, APM-terminals, Plopsa en Pearl.

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bedrijfsfeest, marketingactie, trouw of seminarie, dan bent u bij Het WP Hotels & Events aan het juist adres. Ons ervaren team zorgt er keer op keer voor dat elk evenement tot in de puntjes wordt georganiseerd.