DIT IS GREENHOUSE MECHELEN
Greenhouse Mechelen zie je al van ver! De 60 meter hoge toren waarin deze hub gevestigd is, vormt het middelpunt van Mechelen Campus, een interactief bedrijvenpark.

COWORKING SPACE
Ontdek onze inspirerende hubs ideaal voor freelancers, kantoornomaden, start-ups, grow-ups en flex-werkers.
Antwerpen, Mechelen of Brussel? Jij kiest want 1 membership is gelijk aan toegang tot alle locaties, onbeperkt en 24/7.

Wij bezorgen je niet enkel een bureau en een comfortabele stoel, maar ook alle faciliteiten die nodig zijn voor een productieve werkdag. Denk maar aan koffie, een printer, lockers, toegang tot meeting rooms, phonebooths & een behulpzame Hospitality Assistant die jouw gasten professioneel ontvangt.

VAN EN NAAR HET STATION MET DE GRATIS PENDELDIENST
Ga jij met de trein naar het werk? Maak dan gebruik van onze gratis pendeldienst. Op deze manier reis je snel en efficiënt van station Mechelen naar Mechelen campus en terug.

KINDEROPVANG GEZOCHT? CHECK!
Een crèche vlak bij je werk? Samen met de kids naar het werk en samen terug naar huis. Het bespaart je een hoop reistijd en kopzorgen! Fantastisch, toch?

Kinderdagverblijf De Rakkertjes is gelegen vlakbij Greenhouse Mechelen. Voor meer informatie: https://www.kinderopvanginjebuurt.be/home/index.php/derakkertjes

MEETINGS EN EVENTS ORGANISEREN BIJ GREENHOUSE
In alle Greenhouse-hubs vind je unieke en inspirerende event- en meetingruimtes, met een capaciteit van 2 tot 200 personen. Dankzij het Greenhouse hospitality team kan je vergaderen en events organiseren zonder zorgen, compleet met uitgebreide catering-formules op maat van je noden.

GREENHOUSE MECHELEN: ONTDEK ONZE VERGADENZALEN NOVIGO EN KONEKSA SEMINARIEZAAL
Uniek in Mechelen zijn onze vergaderzalen Koneksa en Novigo voor de boeiendste vergaderingen of de meest memorabele events.

Greenhouse Mechelen telt in totaal 9 volledig ingerichte vergaderzalen met aandacht voor ergonomie, technologie, klimatisatie
en duurzaamheid. Bovendien kan je te allen tijde rekenen op de ondersteuning van onze super sympathieke Hospitality Assistant voor al jouw vragen of bijkomende wensen zoals bijvoorbeeld catering.