Bistro4 – Vergaderzaal in Wilrijk

In oktober 2012 namen Vincent Van Riel en Erik Willekens het roer over van het Gasthof.
Het Gasthof was toen één van de oudste horecazaken van Wilrijk.
Doch een gevestigde waarde voor vele klanten.

Het Gasthof werd omgetoverd tot Bistro4. De gezelligheid en het authentieke kader zijn gebleven maar gans de kaart heeft een facelift gekregen en de bedoeling is dat dit nog verder wordt uitgewerkt. Zonder afbreuk te doen aan het karakter van deze zaak zullen we onze jarenlange ervaring in de horeca gebruiken om van deze brasserie een vernieuwende brasserie en luxe bistro te maken.

We werken ook met suggesties die regelmatig veranderen volgens het marktaanbod. Chef Erik werkt graag met klassieke vlees- en visgerechten en dit vind je dan ook terug in de kaart maar wel met de moderne en verfijnde toetsen die alle gerechten meekrijgen als ze de keuken uitkomen.

Terras
Als het klimaat het toelaat zetten we achteraan ons terras open. Hier kunnen we zo’n 60 personen plaatsen. Weer een troef die we tijdens de zomermaanden zeker uitspelen.

Feestzaal
Achteraan de zaak en apart te bereiken via een zijstraat van de Heistraat bevindt er zich een zeer ruime feestzaal. Deze heeft onlangs een opfrisbeurt gekregen en mits aankleding en uitlichting met het juiste materiaal kunnen we hier schitterende events houden.
We hebben zelfs een kleinere ruimte waar u perfect een vergadering kan houden met 30 tot 50 personen.

Misschien nog iets leuks om te weten, de “vier” in Bistro4 komt van de eerste twee letters van onze namen.