La Source – Vergaderzaal in Westerlo
In Westerlo, langs de autosnelweg Antwerpen-Hasselt, ligt La Source, een unieke bistro/restaurant en eventlocatie. In de bistro kan u iedere weekdag terecht voor een lunch of een menu à la carte. De feestzaal van La Source is modulair inzetbaar, en heeft een capaciteit tot 400 personen voor recepties. Er kunnen tot 230 personen dineren. Voor groepen en verenigingen heeft La Source speciale formules uitgewerkt. La Source is ook een uitstekende vergaderlocatie, met 7 vergaderzalen, van 4 tot 100 personen. De nieuwste telecommunicatiemiddelen zoals smartboards en videoconferencing zijn beschikbaar.

Buiten de standaardaanbiedingen en vergaderarrangementen maakt La Source graag een voorstel op maat. De uiterste gezellige bistro van La Source en de stijlvol strakke feestzaal zijn een lust voor het oog. Zowel voor zakenmensen als voor bedrijfevents en feesten van particulieren is La Source een aanwinst in de Kempen. U vindt La Source onderaan in het state-of-the-art 4Wings-gebouw, een multifunctioneel kantorencomplex met voldoende gratis parking. La Source is makkelijk én zo goed als filevrij bereikbaar, en dit op 50 kilometer van Antwerpen. Dankzij het nieuwe traject van de fly-over in Geel is La Source ook vanuit Leuven of Turnhout makkelijk toegankelijk.

La Source heeft ook de mogelijkheid om een wagen binnen te etaleren.  Tevens hebben wij een akoestisch plafond dat alle storende geluiden perfect dempt.
Last but not least verzorgen wij ook al uw events op een andere locatie.  Kortom, we zijn de ideale partner als eventlocatie, catering en event organisator.