Het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys, omgeven door groen, duinen, strand en zee is de perfecte locatie voor al uw in- en outdoor events!

Het centrum beschikt over meerdere vergaderzalen met een capaciteit van 20 tot 110 personen. Even uitwaaien tussen de meetings door? De duinen, de zee en het strand op wandelafstand krijgt u er gratis bij.

Naast de vergaderzalen beschikt het centrum ook over een auditorium dat plaats biedt aan 400 personen. Het auditorium en de evenementenzaal kunnen op verschillende manieren worden opgedeeld met de foyer als mogelijke uitbreiding. Voor outdoor events zijn het evenementenplein (1.000m²) en de evenementenweide (5.000m²), gelegen middenin het groene natuur- en recreatiedomein ’t Paelsteenveld, steeds de ideale optie.

Het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys, centraal gelegen aan de kust, op een boogscheut van zee, strand en duinen, is vlot bereikbaar met de wagen of kusttram en beschikt over voldoende parking in de nabije omgeving.  Met 215 parkeerplaatsen recht tegenover het centrum en nog eens 280 plaatsen op amper 400 meter, voorkomt u onnodige stress.

Krijg een inspirerende boost van de verkwikkende wind van de Noordzee en boek uw volgend event bij het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys. Laat deze kans niet liggen en omring je met de mooie duinen en het strand op uw volgende meeting!