Zoekt u een adembenemende en exclusieve locatie voor uw evenement? Of het nu gaat om een wetenschappelijke conferentie, een productlancering, of een weelderig galadiner, het Museum biedt u en uw gasten een onvergetelijke ervaring!

Wanneer de deuren van het Museum zich sluiten voor het grote publiek, openen wij ze graag exclusief voor u. Beeld u in: een welkomstreceptie op de Mezzanine van de Galerij van Dinosauriërs, een informele borrel in de sfeervolle Lobby BiodiverCITY, of een elegant diner te midden van de majestueuze dinosauriërs.

Sommige van onze klanten willen een nieuw product onthullen, anderen streven naar boeiende presentaties. Er zijn diegenen die vragen om inspirerende rondleidingen door het hele Museum, door zalen en galerijen die bulken van geschiedenis en wetenschap. En dan zijn er degenen die het hele Museum wensen te benutten voor een weelderige walking dinner-ervaring, beginnend bij de Galerij van de Evolutie op de bovenste verdieping – langs de Intrigerende Insectenzaal, de Betoverende Schelpenzaal, tot aan de indrukwekkende dinosauriërs, helemaal beneden bij de Verleidelijke Mineralenzaal en de fascinerende mosasauriërs.

Of u nu een intiem diner plant voor 15 genodigden of een spectaculaire avond voor 1.500 gasten, het Museum garandeert u een evenement dat in het geheugen gegrift zal blijven.

Maar dat is nog niet alles. Overdag bieden onze vergaderzalen en auditoria ook een uitstekende omgeving voor uw bijeenkomsten. Of u nu een bescheiden zakelijke bijeenkomst organiseert of een grootschalige conferentie voor maximaal 150 personen, wij hebben de oplossing voor u. Uw deelnemers zullen het waarderen om enkele uren van hun werkende dag te kunnen doorbrengen in ons inspirerende Museum.