Welkom bij Felix Food Klub

Bij Felix Food Klub komen geluk, gezelligheid en gastronomie samen in een authentiek pakhuis met uitzicht op het Willemdok en een terras op het Eilandje. De unieke locatie geeft je evenement een bijzondere uitstraling die ongetwijfeld indruk zal maken op je gasten. Met diverse zalen kunnen we tot 700 staande gasten ontvangen in dit prachtige historische gebouw in het hart van Antwerpen.

Het Salon

Of het nu gaat om een receptie, huwelijksfeest, 3-gangenmenu, buffet of walking dinner, alles is mogelijk in ons Salon. Deze veelzijdige ruimte wordt gekenmerkt door authentieke zuilen die een magische intimiteit creëren. De strakke lijnen van het oorspronkelijke pakhuis zijn smaakvol gecombineerd met warme materialen en sfeerverlichting.

Voor bedrijfsevenementen biedt het Salon moderne audiovisuele faciliteiten zoals 3 beamers, 3 projectieschermen, een draagbare microfoon, sprekersgestoelte, wifi en een podium. Of het nu gaat om productlanceringen, seminars, persconferenties of personeelsfeesten, het Salon is de ideale locatie.

De Living

Net als in het Salon komen de witte zuilen ook hier terug, waardoor de charme van het oude pakhuis naar voren komt. De Living kan exclusief worden afgehuurd, waardoor je in combinatie met het Salon over de volledige vleugel van Felix Food Klub beschikt. Ideaal voor presentaties in het Salon of feesten na een diner in het restaurant.

De Lichtstraat

In combinatie met het Salon kan de indrukwekkende Lichtstraat exclusief worden gebruikt. De Lichtstraat is ideaal voor aperitieven, zomerse recepties en walking dinners. De straat kan prachtig verlicht worden met onze lichtslinger en uplighters met aanpasbare lichtkleuren. Het overdekte pad verbindt de jachthaven van Antwerpen met de oude binnenstad, wat een extra dimensie aan je evenement geeft.

Atelier Demeyere

Deze intieme ruimte is perfect voor kook-, cocktail- en andere workshops, of een exclusieve chef’s table-ervaring. Met een flatscreen ter plaatse kan de ruimte ook dienen voor vergaderingen op het Eilandje. Aanwezige voorzieningen zijn onder andere 22 stoelen rond de tafel, 2 volledig uitgeruste kookeilanden, een volledige bar en een LED-scherm met HDMI.

Het Zomerterras

Gedurende de zomermaanden juni tot september breiden we uit met een Zomerterras. Met een houten vloer en stretchtent kunnen we deze ruimte naar wens inrichten. De tent beschermt gasten tegen de zon of lichte regen. Onder de tent is ruimte voor ongeveer 100 personen, en uitbreiding naast de houten vloer maakt ontvangst van maximaal 200 personen op het terras mogelijk. De directe nabijheid van het Willemdok maakt dit perfect voor zomerse recepties of dessertenbuffetten bij zonsondergang.