Felix Pakhuis

In het oude havenkwartier op ’t Eilandje vindt u het Felix Pakhuis, een authentiek pakhuis met zicht op het Willemdok en het MAS. Hier werden vroeger allerlei voedingswaren opgeslagen. Vandaag bieden de bovenliggende verdiepingen een veilige thuishaven voor de Antwerpse stadsarchieven, op de begane grond staat de evenementenruimte ‘het Salon’ en de unieke food concept store ‘de mArkt’ ter beschikking voor uw meetings en private events.

Het Salon

Het Salon is een multifunctionele ruimte voor uw huwelijk, congres, seminarie, beurs, productlancering, etc. Authentieke zuilenrijen gaan hier hand in hand met warme materialen, moderne audio- en videofaciliteiten, een volledig ingerichte bar en passend meubilair. Ons ervaren personeel bedient u stijlvol met de glimlach. Of u nu een receptie, een uitgebreid 3-gangenmenu met bediening aan tafel, dan wel een buffetformule of een walking dinner verkiest: ons Salon opent graag voor u en uw gasten haar deuren.

De Lichtstraat

In combinatie met het Salon kan ook de feeërieke Lichtstraat van het Felix Pakhuis exclusief afgehuurd worden. Deze 20 meter hoge en 70 meter lange gaanderij leent zich perfect voor sprookjesachtige ceremonies, verbluffende modeshows, concerten, zomerse recepties en walking dinners. De imposante en overdekte straat verbindt de jachthaven van Antwerpen met de oude binnenstad en schenkt uw feest de gracieuze grandeur die het verdient.

De mArkt

In de mArkt huist de ziel van het gebouw. Hier bieden we net zoals vroeger smaken vanuit alle hoeken van de wereld aan. In onze unieke food concept store koopt u de allerbeste ingrediënten om thuis zelf aan de slag te gaan, of smaakpakketten om foodies te verwennen. In dezelfde ruimte vindt u de Antwerpse vestiging van Balls & Glory. De mArkt is uitermate geschikt voor boekvoorstellingen, productlanceringen, kookworkshops, etc.