Spaces Brussels Airport is een inspirerende locatie waar ideeën ontstaan, bedrijven starten en relaties opbloeien. Gelegen in Diegem vlabij de international luchthaven van Brussel Zaventem, het center beslaat 4 verdiepingen van een innovatief gebouw. U vindt hier alles om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen: van privékantoren tot flexibele coworkingplekken en vergaderruimtes.

In deze buurt bevinden zich ook de hoofdkantoren van verschillende prestigieuze organisaties en vele internationale multinationals. De exclusieve locatie, samen met onze op maat gemaakte service concept, maken van Spaces Brussels Airport een energieke werkomgeving. Het is een creatieve plek waar je kunt werken, je emails kan checken, en klanten kunt ontmoeten. Een werkplek, vlabij de bruisende hoofdstad, waar je tijdens je pauze kunt genieten van een goede kop koffie, gezonde lunch en waar je met een supersnelle en beveiligde internetverbinding snel en efficiënt kunt werken.

Laat u inspireren door de prachtig ontworpen ruimte, chat met onze vriendelijke medewerkers. Stimuleer uw ondernemersgeest dankzij het enthousiasme van de andere professionals die u zal ontmoeten en waarmee u kan netwerken.