Plan je een congres, seminarie, bedrijfsfeest of receptie? Ontdek eventlocatie Kinepolis Brugge

Plan je een congres, seminarie, bedrijfsfeest of receptie? Dan moet je eventlocatie voor iedereen vlot bereikbaar zijn (ook met het openbaar vervoer), voldoende gratis parkeergelegenheid bieden, een professionele uitstraling hebben, van alle technische infrastructuur voorzien zijn, catering op maat bieden, en net zoveel ondersteuning als je wenst. Je wilt immers je gasten in stijl ontvangen en al je doelstellingen behalen.

Herkenbaar? Dan is Kinepolis Business je ideale partner en Kinepolis ‘thé place to be’.

Denk je bij Kinepolis Brugge spontaan aan cinema? Dat mag. Maar er is zoveel méér mogelijk. Dat maakt Kinepolis Brugge tot de ideale locatie voor je evenementen, van een exclusieve presentatie voor vips tot een grootschalig congres voor honderden deelnemers – en alles daar tussenin. Ontdek onze formules.

Bedrijfsevenement
Voor al je bedrijfsevenementen, van een kleinschalige vergadering of een seminarie ‘for professionals only’ tot een grootschalig congres, een productlancering of infobeurs – apart of in combinatie – heeft Kinepolis Business dé oplossing op maat. Ons B2B-team staat klaar om samen met jou het concept uit te werken van A tot Z.

Evenement met film 
Natuurlijk leent Kinepolis zich ook tot elk event waarin ‘film’ centraal staat en audiovisueel comfort cruciaal is. Denk in dit geval aan een avant-premièrepremière of privé-vertoning voor uw klanten, relaties of medewerkers, samen genieten van een filmklassieker, … Bij Kinepolis kan het in de allerbeste omstandigheden. Het is zelfs mogelijk om aan te sluiten bij officiële avant-premières van nieuwe films. De cast komt dan voor of na de film de zaal toespreken én je geniet mee van het glamoureuze rode-lopermoment.

Spektakel in de Cinema 
‘Film’ kan centraal staan in je event bij Kinepolis, maar ook andere vormen van spektakel die op het grote scherm en met geavanceerde audiovisuele infrastructuur een maximale impact hebben. Wat dacht je van een event met stand-up comedyoperaconcertballet, Kunst in de Cinema (musea achter de schermen), …

Alle cinemazalen en polyvalente ruimtes kunnen apart of in combinatie worden gebruikt. Daardoor is het perfect mogelijk om bv. een algemene presentatie, aparte workshops of trainingsessies, een receptie/netwerkmoment en een walking dinner op één plek te organiseren.

Kinepolis Brugge: houd je wensenlijst alvast klaar 
Voor een kleinschalige receptie voor een select publiek of een prestigieuze presentatie met walking dinner voor honderden genodigden: Kinepolis Brugge wordt je ideale eventlocatie.

  • Makkelijk bereikbaar, je gasten hoeven het drukke centrum van Brugge niet in.
  • 600 gratis parkeerplaatsen, bushalte vlak bij de toegang.
  • 8 zalen met verschillende capaciteit van 92 tot 389 personen, met of zonder groot scherm te gebruiken. State of the art audiovisuele uitrusting, prima akoestiek. Ook ruimtes op maat voor kleinschalige recepties tot en met uitgebreide walking dinners voor honderden gasten, voor presentaties, vergaderingen en workshops.
  • Albert Hall: polyvalente zaal voor grotere events.
  • Mezzanine en Foyer: voor kleinere recepties.
  • Zalen apart of gecombineerd ter beschikking.
  • Onze ervaren catering partner maakt een voorstel op maat, van selecte receptie tot walking dinner voor 100den gasten.

Zoek je een eventlocatie in Brugge die vlot bereikbaar is (met gratis parkeerruimte) en alle technische snufjes biedt (tot en met live streaming), waar cateringformules op maat voorhanden zijn en een professioneel team je doelstellingen helpt te overtreffen, zet dan Kinepolis Brugge op je shortlist. Haal hier meer inspiratie én informatie!