DIT IS GREENHOUSE MECHELEN
Je herkent Greenhouse Mechelen aan haar breed businesspanorama en de innovatieve cluster van kantoren. Greenhouse is gelegen op campus Mechelen en biedt jou en je onderneming flexibiliteit in functie van je activiteit.

KANTOREN OP MAAT
Met de kantoor-op-maatformule geniet je van alle voordelen die je hebt met een eigen werkplek, én van alle extra voordelen die Greenhouse je biedt. Je maakt deel uit van de hechte Greenhouse-community en kan gebruik maken van alle diensten die andere klanten ook genieten.

COWORKING SPACE
Ontdek de ideale hub voor flex-werkers en kantoornomaden. Antwerpen, Mechelen of Brussel? Jij kiest! Onze coworking spaces zijn niet alleen het toonbeeld van inspirerend en kwalitatief kantoordesign, je vindt er ook de flexibiliteit en ruimte om efficiënt te werken. 1 membership, 3 inspirerende werklocaties.

VAN EN NAAR HET STATION MET DE GRATIS PENDELDIENST
Ga jij met de trein naar het werk? Maak dan gebruik van onze gratis pendeldienst. Op deze manier reis je snel en efficiënt van station Mechelen naar Mechelen campus en terug.

VLOT EN DUURZAAM OP WEG MET GREENHOUSE SMART
Jij of je medewerkers moeten zich vaak verplaatsen, maar niet vaak genoeg om een leasewagen te nemen? Ontdek de elektrische Greenhouse Smart-wagens. Met de Car2Use-applicatie van Athlon ga je in no-time de baan op met onze ecologische voertuigen.

KINDEROPVANG GEZOCHT? CHECK!
Een crèche vlak bij je werk? Samen met de kids naar het werk en samen terug naar huis. Het bespaart je een hoop reistijd en kopzorgen! Fantastisch, toch?

MEETINGS EN EVENTS ORGANISEREN BIJ GREENHOUSE
In alle Greenhouse-hubs vind je unieke en inspirerende event- en meetingruimtes, met een capaciteit van 2 tot 200 personen. Dankzij het Greenhouse hospitality team kan je vergaderen en events organiseren zonder zorgen, compleet met uitgebreide catering-formules op maat van je noden. De hospitality coördinator is jouw persoonlijk aanspreekpunt van reservatie tot opvolging.

GREENHOUSE MECHELEN: ONTDEK ONZE NOVIGO EN KONEKSA SEMINARIEZAAL
Uniek in Mechelen zijn onze seminariezalen Koneksa en Novigo voor de boeiendste vergaderingen of de meest memorabele events. Eventjes alles over de boardroom op een rijtje:
Exclusief en modern: ideaal voor meetings, trainings en executive ontmoetingen.
Zeer ruim en boordevol daglicht.
Comfortabele zitplaatsen voor tot 200 personen.
Moderne voorzieningen voor conferences en presentaties.
In-house catering voor ontbijtsessies, lunches en diners.
Parkeerplaats in onze parking.