Bij Gent ICC, waar uw congrescentrum, is uw gastenlijst welkom tot maar liefst 5.000 genodigden. Wij geloven in de kracht van ‘We Care,’ wat ons motto is van begin tot eind.

Gent ICC biedt niet alleen ruimte; het biedt een unieke combinatie van architectonische pracht en de ongeëvenaarde begeleiding van ons toegewijde ‘We Care’-team, bestaande uit enthousiaste evenementenexperts. ‘We Care’ is meer dan slechts een slogan – uw persoonlijke accountmanager zal elk detail zorgvuldig coördineren en verzorgen, vanaf het allereerste begin tot het laatste moment. Zo verzekeren wij u van niets minder dan aangename verrassingen!

Neem zeker een moment om het prachtige Citadelpark te verkennen wanneer u het ICC International Convention Center Ghent bezoekt. Dit park, de thuisbasis van Gent ICC, is het grootste park van Gent en herbergt diverse zeldzame boomsoorten. Hier vindt u een oase van rust te midden van de bruisende stad!

Met ons unieke 3-zetelconcept biedt Gent ICC grootsheid zonder compromissen. Of u nu een groot evenement organiseert, zoals een congres voor 1.000 genodigden, uw gasten kunnen gedurende het hele evenement op dezelfde verdieping verblijven. Dit zorgt ervoor dat uw groep altijd bij elkaar blijft. In België zijn er slechts drie congrescentra gebouwd met dit specifieke doel, en Gent ICC is er één van!

Wat betreft onze zaalopties, bieden wij een indrukwekkende keuze van maar liefst 20 veelzijdige zalen, geschikt voor groepen vanaf 50 personen. Of u nu een dansfeest organiseert voor 1.500 genodigden, een salsanacht, een techno-evenement of een bal populaire, bij Gent ICC kan het allemaal!

In totaal kunnen wij 5.000 gasten verwelkomen in onze ruimte van 17.000 kubieke meter. Bent u benieuwd of Gent ICC inderdaad de perfecte locatie is voor uw volgende evenement? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend bezoek. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw evenement tot een onvergetelijk succes te maken!