DIT IS GREENHOUSE ANTWERP

Greenhouse Antwerp is een warme werkomgeving voor iedereen die behoefte heeft aan flexibel werken.
Een werkplek voor 1 dag of meerdere dagen? Tijdens de week of in het weekend? Een plekje in de coworking of een eigen privékantoor? Greenhouse geeft jou de vrijheid om te kiezen.

Kies je voor Greenhouse? Dan geniet je mee van haar professionele look & feel die ook zal uitstralen op jouw business. De unieke combinatie met gastvrijheid en gezelligheid maken van Greenhouse Antwerp een werkomgeving waar jij en jouw klanten graag zullen vertoeven.

GENIET VAN EEN HEERLIJKE LUNCH IN GREENHOUSE CAFÉ
Neem plaats in het gezellige inhouse restaurant of op het zonnige terras. Laat je verrassen door de gezonde en smaakvolle gerechten, salades en heerlijke mocktails.
Greenhouse café is elke werkdag geopend van 09u00 tot 15u00. Bovendien verzorgt Greenhouse Café ook de catering voor vergaderingen en events.

COWORKING SPACE
Ontdek onze inspirerende hubs ideaal voor freelancers, kantoornomaden, start-ups, grow-ups en flex-werkers.
Antwerpen, Mechelen of Brussel? Jij kiest want 1 membership is gelijk aan toegang tot alle locaties, onbeperkt en 24/7.

Wij bezorgen je niet enkel een bureau en een comfortabele stoel, maar ook alle faciliteiten die nodig zijn voor een productieve werkdag. Denk maar aan koffie, een printer, lockers, toegang tot meeting rooms, phonebooths & een behulpzame Hospitality Assistant bij wie je te allen tijde terecht kan.

SERVICED OFFICES
Nood aan meer privacy maar wil je de gezellige Greenhouse vibes niet missen? Huur een volledig uitgeruste kantoorruimte, sleutel op de deur. Serviced offices gaan hand in hand met het nieuwe werken. Je krijgt vrije toegang tot alle vergaderruimtes, onze coworking spaces, en zoveel koffie, thee of water als je nodig hebt om de dag door te komen.

MEETINGS EN EVENTS ORGANISEREN BIJ GREENHOUSE
In alle Greenhouse-hubs vind je unieke en inspirerende event- en meetingruimtes, met een capaciteit van 2 tot 200 personen. Dankzij het Greenhouse hospitality team kan je vergaderen en events organiseren zonder zorgen, compleet met uitgebreide catering-formules op maat van je noden.

GREENHOUSE ANTWERP: ONTDEK ONZE EXCLUSIEVE BOARDROOM
Uniek in Antwerpen is onze Boardroom voor de boeiendste vergaderingen of de meest memorabele events. Eventjes alles over de boardroom op een rijtje:

  • Exclusief en modern: ideaal voor meetings, trainings en executive ontmoetingen.
  • Zeer ruim en boordevol daglicht.
  • Comfortabele zitplaatsen voor 24 personen.
  • Moderne voorzieningen voor conferences en presentaties.
  • Een unieke lounge met bar en keuken.
  • In-house catering voor ontbijtsessies, lunches en diners.